Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Brak patentów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Brak patentów.

Witam, dzisiaj chciałem zająć nowe włości, ponieważ miałem tylko 1 patent, gdy postawiłem magazyn w nowym miejscu, nie dostałem 10 patentów. odświeżyłem grę z 10 razy i nic. Kilka godzin wcześniej, po wygranej walce z bandytami (Na tych włościach które chcę zająć.) dostałem od nich pakiet 10 patentów, czy może to być wina tego? Co mam zrobić żeby dostać te patenty?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    patenty masz pewnie w Gwiazdce dalej - musisz je "rzucic"na wladyke

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No właśnie w tym sęk że tam nie ma... dostałem tylko około 2h przed zajęciem włości patenty za pokonanie jakiegoś obozu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Drugi problem: Chciałem zaatakować wrogi obóz i pisało że jest 5 łotrzyków i 5 miotaczy, a w raporcie z było ich po 40 i oczywiście mnie zabili...

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    primo te za obóz to są własnie te za tą strefę - bo tenm obóz to był przywódca strefy. co do zmienionego celu Twój generał w drodze na obóz w sektorze 3 przechodził przez strefę pilnowaną przez obóz z sektora 6 - mogłes to zobaczyć jakbyś sprawdził ścieżkę generała przed wysłaniem go na atak i strefy wpływów najbliższych obozów wroga. co wiecej w momencie gdy generał został przechwycony dostałeś informację "Twój generał zmienił cel" - mogłeś wtedy kliknąć odwrót. Mogłeś się też zapoznać np. z poradnikami na tym forum, na którym jest opisane dokładnie że atakując ten obóz w strefie 3 wchodzisz w strefę pilnowaną przez obóz w strefie 6, miałbyś dokładną informację jakie wojsko przygotować... niestety Ty nie tylko nie uczysz się na własnych błędach, tylko prubójesz jeszcze o nie obwiniać kogoś innego...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Więc tak: Nie jestem aż tak głupi i nic nie pisało że zmienił kierunek... i jeżeli by miał zaatakować tych ze strefy to by ich było około 150 a nie 40...

co do tego że mówisz że to za pobicie generała, jak już mówiłem to za inny obóz bandytów zaatakowany około 2h przed zajęciem włości i pokonaniem przywódcy.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Patenty otrzymuje się za zabicie przywódcy a nie za zajęcie nowego sektora.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Patenty sa w łupie, jaki otrzymujesz po pokonaniu przywódcy danego sektora.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jednym zdaniem - pokonasz przywódcę (oczyszczasz teren) zdobywasz patenty które wędrują do menu gwiazdy.

W przypadku braku tych patentów nawet w menu gwiazdy piszesz sprawę do supportu i czekasz na odp. dlaczego tak i co robić.

Uprawnienia umieszczania postów