Zobacz wyniki ankiety: Ile powinno być na suwaku

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tyle co jest - 25

1 4.55%
  • 50

1 4.55%
  • 100

8 36.36%
  • Miliard!

12 54.55%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Więcej na suwaku

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Więcej na suwaku

Witam

Czy można zrobić tak by suwaczki do szkolenia wojska, robienia koszy, zasobów itp, pozwalały na wyprodukowanie większej liczby przedmiotów/wojaków niż tylko 25? Ręka drętwieje gdy trzeba zrobić 500 lub więcej rekrutów. No chociażby ze 100 żeby bylo...

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    pomysł dobry, choć oprócz suwaka dodałbym pole jak w handlu na testowym, żeby wpisać konkretną wartość. Poza tym zrób ankietę bo modzi zamkną...

daveandnokia
    pomysł jak najbardziej udany, we wszystkim, gdzie jest suwak powinno wprowadzić się Twój pomysł. Dla początkujących irytujące jest brak surowców do wykonania danego produktu, to zaś z każdym wyższym lvlem robienie po naście paczek czegokolwiek jest męczące...

Początkujący Osadnik Awatar Stonka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ok, ta opcja może być pod jednym warunkiem. Że można ANULOWAĆ produkcję.
    Co jeśli mi się łapsko omsknie i zrobię sobie pierdyliard koszy za jednym zamachem? Mam czekać aż się łaskawie zrobią?

Jestem za zwiększeniem ilości rzeczy/wojska w jednej kolejce do produkcji ale niech ktoś w końcu zrobi opcję ANULOWANIA produkcji.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    suwak powinien byc zalezny od ilosci surowcow wiec jesli mnie stac na 10 suwak do 10 jesli na 1000 to suwak do 1000
    i mozliwosc wpisania konkretnej ilosci
    przydalo by sie zeby pomino 100 jednostek zaplanowanych to co jeden sie pojawialo do uzycia
    bo teraz licze czas i ilosc potrzebna zeby zoptymalizowac wszystko
    musze klikac 10 razy bo musze zrobic 10 rekrotow ale bede potrzrbowal puzniej jeszcze 100 .tyle ze nieodrazu a po 30 , 40 , 30 wiec kombinuje tymbardziej e suwak do 25 grrr
    oraz to ze jestem zablokowany na dlugi czas a proba rezygnacji z puzniej zaplanowanych jest ryzykowne ( czasem kupie kolejne surowce i niemoge zrezygnowac bo przepadna , magazyn pelny )

Uprawnienia umieszczania postów