Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za nową opcją przerobu saletry i tytanu ?

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, chciałbym więcej opcji.

38 84.44%
  • Nie, nie chcę nowych opcji.

2 4.44%
  • Nie wiem, nie mam zdania i nie interesuje mnie to.

5 11.11%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Tytan i Saletra - wykorzystanie.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja bym proponował przerzucenie tych surowców z pierwszego slota do innych. Są to mało wartościowe surowce a pierwszy slot powinien rekompensować w jakimś stopniu starty z przygody, a nie przybijać Traktowanie tytanu czy saletry na równi z granitem czy nawet drzewem egzotycznym okazało się nieporozumieniem. Do slota nr 1 lepiej wrzucić rudę złota czy coś w ten deseń.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    @ Chasil

To nie tak ... koszt postawienia budynków mistrzowskich do produkcji broni i później koszta produkcji, powodują, że te surowce są praktycznie bezużyteczne dla gracza. Elitarną broń się przynosi z przygód w takich ilościach, że jakakolwiek jej produkcja jest nieopłacalna - na dzień dzisiejszy
    Na rynku jest tyle elitarnej broni, że można przebierać w ofertach.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Hakardrag Zobacz posta
    @ Chasil

To nie tak ... koszt postawienia budynków mistrzowskich do produkcji broni i później koszta produkcji, powodują, że te surowce są praktycznie bezużyteczne dla gracza. Elitarną broń się przynosi z przygód w takich ilościach, że jakakolwiek jej produkcja jest nieopłacalna - na dzień dzisiejszy
    Na rynku jest tyle elitarnej broni, że można przebierać w ofertach.
    No masz rację, co więcej tej broni/jednostek praktycznie się nie traci. Jednak tutaj BB musiałby przemyśleć skąd brać te surowce, a ja proponuję dość szybkie rozwiązanie, związane z przerzuceniem do innych slotów i zmniejszeniem szansy trafienia ich (najlepiej do 1%).

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Hunkar Zobacz posta
    Ps. Co przygodę masz kusze i działa ? bo serio jak cie czytam to chyba tak jest.
    Mam 7k armat, jakies 25k mieczy damascenskich, sprzedalem juz jakies 40k kusz. Zadnego egzemplarza tych broni nie wyprodukowalem samemu ani nie kupilem, bo nie potrzebowalem. Wszystko z przygod.

Machnalem sie raz z blokiem, stracilem 145 kanonierow, odrobilem wojsko w 2 dni, a bron na nich potrzebna w trzy. Wystarczy czesto robic odpowiednie przygody.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Odświeżę temat. Może ktoś z administracji by się wstawił za nami

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów