Witam, ostatnio dostawałem z przygód bardzo dużo saletry i tytanu a większość graczy praktycznie tych surowców nie wykorzystuje. Stąd mały pomysł, jakby wprowadzić opcje do magazynu prowiantu możliwość przerabiania tych rzeczy na:
Saletra - możliwość zrobienia petardy, która swoim działaniem przypominałaby kosz (2x produkcja lub więcej) np na czas 12h lub 24h. Przykładowo za 100 saletry taka petarda.
Tytan - można by wyprodukować tytanowy miecz (lub proporzec), też buff ale np podwajający produkcje koszar na 1h (i tylko dla koszar). Nie ma odpowiednika np koszy w grze aby moc przyspieszyć prace koszar (oprócz lvl up koszar). Jedyne odpowiedniki są za kryształy, żeby nie niwelować ich właściwości proponuję właśnie tylko czas 1h lub max 2h.
Lub łączna opcja za saletrę i tytan własnie na buffa na koszary. Podwojenie nawet na 1h, zaowocowałaby podbiciem wartości tego surowca. A myślę, ze nie jedna osoba dałaby 500 saletry i 200 tytanu za taki buff na koszary.
Wiem, ze surowce używane są na wyższych lvl do produkcji armat, ale większość graczy armaty uzyskuje z przygód, a produkcja zajmują się nieliczni. Myślę ze dodatkowa opcja przerobu tych surowców bardziej przydałaby się graczom, bo jak na razie użycie tych surowców jest znikome.