Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 64

Wątek: Problem z przeniesieniem konta z facebooka na uplay

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zapewniam, że Support czyta wszystkie otrzymane zgłoszenia, co więcej, na każde zapytanie jest udzielana odpowiedź.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja mam ten sam problem i nie wiem co robic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    A mam jeszcze pytanie, czy mogę mieć jakieś odszkodowanie? Bo np. w sobotę włączyłem przygodę i w środe rano się kończy a ja jej nie zrobie i stracę PD to samo z dziennym logowaniem, zawsze dzięki temu mialem 45 klejnotów więcej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    i lipa.. nic sie nie dzieje, niczym w rejsie... nuda...

Początkujący Osadnik Awatar slawkow
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dla mnie durnotą jest bym kilka e maili tworzył by grać na kilku światach nawet testowych , powinienem grać tylko na swoim mailu ,a tak tracą klienta na dalsze serwery , chyba ze zmieni właściciel tej gry podejście do osób chcących grać na kilku serwerach na raz i testowych też,Zawsze tylko widzę tekst taki e mail już jest a jakże by inaczej to mój mail a to ze chce grać na innym świecie już mnie wyklucza no chyba ze lipny e mail stworze ,to co mam kłamać ? czy mnie uczą lub zmuszają do kłamstw co wy o tym sadzicie
    Proszę byście się też wypowiedzieli jakie jest wasze zdanie czy to jest normalne by ludzi zmuszać do kłamstw
    Ostatnio edytowane przez slawkow ; 25.09.2012 o 16:32

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Super minęło ponad 5 dni od zgłoszenia i ciągle nie można zalogować się na konto, to już lekka przesada....

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    do gry na serwerze testowym możesz używać tego samoego loginu co na zwykłym. co do gry na kilku serwerach przez jednego gracza - jest to zabronione zgodnie z regulaminem, który akceptowałeś przy rejestracji konta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    dalej cisza... czy ktos sie tym zajmuje? chore to jest.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    No niestety, problem trwa ponad tydzień i zero reakcji supportu, niby coś robią ale wątpie żeby to tak długo trwało, niby mamy czekać ale ciekawe jeszcze ile...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cammel10, phreak: formularz migracji (Facebook -> UPLAY) nie działa tak jak powinien, dział techniczny próbuje zlokalizować źródło problemu - również mam nadzieję, że już niedługo uda się to naprawić. Gdy tylko otrzymam jakąś aktualizację w tej sprawie, od razu o tym poinformuję.

Na chwilę obecną mogę jedynie przeprosić za te utrudnienia i zapewnić, że regularnie przypominam technikom o błędzie w ww. formularzu.

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów