Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Problem z przeniesieniem konta z facebooka na uplay

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Problem z przeniesieniem konta z facebooka na uplay

Witam, jak w temacie mam ogromny problem, chciałem przenieść konto z facebooka do uplay, usunąłem w facebooku zmieniłem hasło i mam teraz przeniesienie konta ale nie moge nic tam wpisać dodam SS: http://imageshack.us/photo/my-images...ztytuughn.png/
    Prosze o szybką pomoc bo nie moge grac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ten sam problem nie można nic wpisać, nie działa menu rozwijane itp...
    Właśnie wysłałem info do suportu, proponuje to samo uczynić choć nie wiem czy uda Ci się wbić do formularza...
    Ostatnio edytowane przez Cammel10 ; 22.09.2012 o 14:04

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Support pracuje od poniedziałku do piątku, to dwa dni mam czekac...... nie miał ktoś inny takiego przypadku i udało mu się zrobić to?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Bo generalnie chodzi o cięcie kosztów... A kto serwisowi zapłaci za to że w wolnym dniu spojrzy na forum (tylko dział problemy techniczne), luknie co się dzieje usunie usterki które są wygenerowane literówką w skrypcie ( na Angielsko brzmiących stronach nie ma z tym problemu z rozdziałem FB, a wystarczy prześledzić skrypty w operze by ukazał się błąd).
    A w przypadku poważniejszych problemów odpisze że już się tym zajmują ale prawdopodobnie usunie się awarię w poniedziałek (Bądź cokolwiek innego byle by pokazać że nie ma się osoby dzięki której dostaje się wypłatę w ciemnościach).
    Jakoś nie widzę problemy by któryś z serwisantów miał dyżur, akurat pracuje jako serwis systemów CCTV jaki SSWiN, i sobie nie wyobrażam by w ten sposób mieć wyje... (przepraszam za słownictwo) na klienta, pomimo że są święta, żałoba narodowa po Prezydencie itp) Zawsze Klient ma racje i się mu pomaga w miarę możliwości, a jak nie to choć informuje o zaistniałym problemie)

W końcu to dzięki nam Oni mają prace.... ale jak to w PL.

Prace ma się w dup...
    .

Jestem ciekaw jak szybko by zareagowali jak by się okazało że płatności nie działają...

PO PROSTU ŻENUJĄCE!!!!!!
    WSTYD WIDAĆ ŻE DALEKO ZA EUROPĄ JESTEŚMY...

[COLOR="rgb(0, 0, 0)"]P.S. A może to jest myśl? I zacząć zasypywać pozostałe suporty problemami z polski? Może jakiś raport powstanie?[/COLOR]

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    phreak, bardzo proszę o informację czy opisany przez Ciebie problem występuje również podczas korzystania z przeglądarki Firefox - z góry dziękuję.

Wersja Chrome, na której problem występuje również będzie bardzo pomocna.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Tak problem istnieje przy przegladarce Firefox, Chrome wersja 21.0.1180.89 , Opera, IE.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie na Google Chrome 21.0.1180.89, na mozilli i IE też, tylko nie patrzyłem na operze ale już nie mam siły do tego ;(

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dziękuję za te informacje, przekażę je dalej. Dodatkowo, jeśli jeszcze tego nie zrobiliście (chodzi o osoby z tym problemem), bardzo proszę o napisanie o tym problemie bezpośrednio do Supportu - z góry dziękuję.

Osadnik Awatar Picasso_PL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ... bardzo proszę o napisanie o tym problemie bezpośrednio do Supportu - z góry dziękuję.
    a support i tak tego nie przeczyta, więc możecie sobie pisać ile chcecie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Picasso_PL Zobacz posta
    a support i tak tego nie przeczyta, więc możecie sobie pisać ile chcecie
    True

Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów