kto ma Facebooka, niech wklei mojego poprzedniego posta do nich konta na FB, to może uratujemy kilka osób przed zablokowaniem ich kont.
kto ma Facebooka, niech wklei mojego poprzedniego posta do nich konta na FB, to może uratujemy kilka osób przed zablokowaniem ich kont.
Zapraszam wszystkich do opisania problemów. Może przeniesienie na szersze grono ludzi, zmotywuję techników do pracy nad klientem, a nie tylko spoglądanie jak można jeszcze bardziej zarobić.
http://www.facebook.com/TheSettlersO..._comment_reply
Cammel10, mogę zapewnić, że o problemie z formularzem (migracja Facebook->UPLAY) już wiemy - również mam nadzieję, że już niedługo pojawi się jakaś aktualizacja w tej sprawie.
To że już Wiecie, nie oznacza zwolnienia Was z supportu. Przecież możecie Wiedzieć o problemie przez pół roku nawet i nic nie zrobić. Może odrobinę nagłośnimy sprawę...
najlepiej zrobcie tak zlikwidujcie konto na Facebooku a przyczynę podajcie ze przez ten serwis macie zablokowane konto w grze settlers online
na pewno będzie reakcja z serwisu Facebooka jak zobacza ze ludzie likwiduja konta przez uplay
a konto mozna aktywoawac ponownie a jak nie to na nowo założyc
a moze ktoś probowal zalozyc konto na uplayu podając takie same dane jak w grze może zakceptuje, nastepnie zalogowac sie tu na settlersach przez uplay albo normalnienie wiem sprobowalbym ale boje sie ze tak zrobię naniesie sie konto i zlikwiduje te stare i stworzy się nowe puste konto
Ostatnio edytowane przez piotman ; 13.10.2012 o 02:11
a co dziwne, pewnie nikt nie próbował połączyć swojego konta TSO z FB... i nic nie daje... więc jest to ogromny problem. Cammel10, pisałem poważnie o tym incydencie mojego brata:/ kapa jak nic, on miał 32 lvl, dużo przedmiotów z eventów... wszystko poszło się paść... dobrze, że i ja tego nie zrobiłem...
Nikt nie próbował połączyć konta TSO z FB bo sam Support napisał, że nie da się tego zrobić. Raz rozłączone pozostaje takie na zawsze.
Jednak ja widzę nie bardzo ten problem obchodzi administrację forum bo wątek z tym jak rozdzielić konto nie jest usunięty, nie ma to jak lecenie w kulki. Ciekawe przy ilu poszkodowanych łaskawie coś się z tym zacznie dziać?
Na początku napiszę jeszcze raz: konta nie zostały utracone. Wraz z przywróceniem pełnej funkcjonalności formularza migracyjnego (dot. migracji Facebook->UPLAY), zalogowanie się do gry będzie znowu możliwe. Być może jeszcze dziś pojawi się jakaś aktualizacja w tej sprawie. Gdy się czegoś dowiem, od razu o tym poinformuję.
DZIĘKI za pocieszającą wiadomość!!
miejmy nadzieję że jak najszybciej wrócimy do gry i szybko nadrobimy stracony czas!!!
Pocieszył mnie ten post - jest już jakaś nadzieja!!!
byle nie było jakiś innych problemów!!!
pozdrawiam i dzięki![]()
obiecanki cacanki... a glupie... radość