tak ale ilez mozna czekac??
gospodarka mi padla, wszedzie wykrzykniki ( wiem bo dziewczyna tez gra i weszlem na swoja wyspe)
trace bonusy przez dzienne logowanie, bonusy ktore zdobylby odkrywca, brak mozliwosci podnoszenia levelu!!! to jest jakas paranoja
jak napisalem do supportu to wiadomosc z potwierdzeniem przyszla z loginem mojej dziewczyny (pewnie bo kozystam z dostepu do neta u niej tymczasowo wiec pewnie zapamietal sie jej adres IP) ale najgorsze to ze dostalem wiadomosc od supportu i tytuluja loginem gdzie sie podpisuje swoim loginem
nawet dokladnie nie czytaja wiadomosci tylko odpisuja regulke!!!
10 zaczyna sie event i chce tez cos zdobyc a tu jak narazie lipa!!! kase na diamenty potrafia brac!!! a usterka stoi i brak jakichkolwiek czynow w tym kierunku!!!
gdyby byla zablokowana mozliwosc przenoszenia konta to bym nawet nie probowal ale nawet tego nie potrafili zablokowac tylko zachecaja ze "dostaniesz 170 diamentow"
nie interesuje mnie ze jest to weekend ja chce miec konto aktywne!!! akurat mam wolny i chce pograc sobie i doprowadzic gospodarke do normalnego funkcjonowania
nie mam zamiaru czekac 2tygodnie czy wiecej
oto odpis wiadomosci:
Witaj XXXXXXX,
Bardzo mi przykro, jednak w chwili obecnej w wyniku nieprawidłowego działania serwisu Uplay, nie jest możliwe przekształcanie kont, reset hasła, ani inne operacje modyfikacji kont.
Bardzo proszę uzbroić się w cierpliwość, zostawiam Pańskie zgłoszenie otwarte w naszym systemie, abym mógł odpowiedzieć na nie jak tylko uda nam się przywrócić prawidłowe funkcjonowanie serwisu Uplay.
Pozdrawiam,
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Zespół The Settlers Online
---------------------------------------------------
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie