Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: problemy z wejściem do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    problemy z wejściem do gry

od 1,5 godziny nie mogę wejść do gry, Pokazuje się "Porada dnia-Najnowsze zmiany" (tabliczka) i Uruchomienie kolejki logowania i klops nic dalej się nie dzieje.
    Odświeżam loguje ponownie i dalej nic .Proszę o pomoc w wyjaśnieniu ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam to samo;/

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    qwa przed godz. 0800 wszystko siadło do roboty panowie z obsługi a nie żyć jeszcze weekendem

Osadnik Awatar Scrool
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nieraz też mam to samo ale co począć . Polecam czekać i być cierpliwym .

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja zalogowałem się bez problemu, na wszystkie polskie serwery. Być może problem leży po stronie przeglądarki (np. błędne/uszkodzone dane w cache)?

Jeśli wyczyszczenie cache/ciastek nie pomoże, bardzo proszę napisać bezpośrednio do Supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    A co moze byc jezeli laduje ale w gre wejsc nie mozna dopiero co zalozylem kato

grim_reaper
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Ja zalogowałem się bez problemu, na wszystkie polskie serwery. Być może problem leży po stronie przeglądarki (np. błędne/uszkodzone dane w cache)?

Jeśli wyczyszczenie cache/ciastek nie pomoże, bardzo proszę napisać bezpośrednio do Supportu.
    A co nam pomoze support ? Sam napisales ze zalogowales sie bez problemu , wiec ta sama wiadomosc dostaniemy mailem?

Przegladarki uzywam rozne i jest ten sam syf mimo czyszczenia cache i czego sie tylko da , ciagle zanikaja czaty , przechodzenie miedzy wyspami znajomych czy przygody graniczy z cudem , o robieniu najprostrzych nawet blokow w przygodach nawet nie mysle. Moze ktos odpowiedzialny za ta sytuacje potraktuje nas w koncu powaznie i cos z tym zrobi .

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    grim_reaper, w Supporcie pracują osoby, które zajmują się problemami technicznymi na co dzień - ja niestety nie mam z tym za wiele wspólnego, więc moje możliwości pomocy są dość ograniczone. Właśnie dlatego kieruję bezpośrednio do Supportu.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów