Cały zjarany po tygodniu z roboty na wyjeździe wracam, a tu taki klops... Znowu wróciły legendarne lagi z przed 2-ch m-cy...
Cały zjarany po tygodniu z roboty na wyjeździe wracam, a tu taki klops... Znowu wróciły legendarne lagi z przed 2-ch m-cy...
Nom.
I to znowu Nowa Ziemia. Przeklęty jest ten serwer czy jak?
Mam to samo, zielona trawka i nic więcej...a złoto na bufku jeszcze z 10 minut...co potem..?
Już z 5 relogów, czyszczeń cache i lipa... :/
UPDATE:
Udało mi się wejść do gry.
Miałem aktywną przygodę, wszedłem na nią i wróciłem do siebie, wszystko powróciło, oprócz czatów.
Czaty nadal nie dostępne, tak jak i handel.
Ostatnio edytowane przez wigga76 ; 21.09.2012 o 08:08 Powód: update
wisi nie da się wejść
To zaczyna być niepokojące, z serwerem rozmów nie mogę połączyć się od wczoraj:/
Kolejna "niespodzianka" po przerwie technicznej?
widzę wczoraj czat rozmów a dziś już nawet zalogować się nie da - czyli sypie się nasz serwer a serwis BB pewnie nawet nie zostało o tym poinformowany.
To teraz znowu ludzie potracą masę monet bo nikt im bufa nie da na produkcje choćby złota i z 300 zrobi się 30 monet a kopalnie 5 lvl ludziom się pozawalają.
No a ci co mają przygody to są w tyle z czasem i kolejne przygody polecą z dymem.
BRAfO
Logowałam się przez ponad 10 min, wszystko chodzi nieziemsko wolno, lagi jak stąd do Japonii, serwer rozmów oczywiście nie działa.. szkoda gadać :/
Cześć,
U mnie to samo, najpierw długo tylko zielona trawka, potem wyrzuca komunikat, że brak dostępnego serwera rozmów, wtedy normalnie da się poruszać po wyspie.
Wszystkie Czaty rozmów posypały się mi o godzinie 22.20 i sytuacja trwa nadal,czytając problemy zauważyłem ze wszystkie problemy są tylko na jednym serwerze oczywiście Nowej Ziemi
Serwer rozmów na Nowej Ziemi już działa.
Natomiast jeśli chodzi o problemy z wejściem do gry: w tej sprawie bardzo proszę skontaktować się z naszym Supportem.