Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8 9 10
Pokaż wyniki od 91 do 96 z 96

Wątek: Błąd podczas logowania

Początkujący Osadnik Awatar Sylwunia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Takie same wątki są pod linkami:

http://forum.thesettlersonline.pl/th...nto-cz.2/page3
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...-przygodzie-OB

Sytuacja nie jest nowa, ma ją coraz więcej graczy. Zapraszam do lektury owej tragikomedii. Mnie też to spotkało (i conajmniej 4 graczy których znam), nie mogę grać od 13.IX.2012, zaniedługo minie miesiąc. A nasz kochany Support: jest mu przykro, przeprasza, prosi o cierpliwość i nieustannie pracuje nad rozwiązaniem problemu lub doradzają reset konta bo nie wiadomo, czy problem uda się usunąć.
    Jestem szefową Gildii, mam 44 lvl, władowałam realną kasę (O zgrozo - mogłam tego nie robić), i gram od 9 miesięcy.

Nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    @Sylwunia
    Śmiać się nie ma z czego, płakać nie warto. Zamiast płakać można np. poszukać sobie innej oferty z lepszym supportem. Szkoda że firma która ma całkiem dobrą markę psuje sobie opinię takim podejściem do problemu. Możliwe ze BB ma obecnie ważniejsze problemy niż kilku graczy z zablokowanymi kontami, ich strona firmowa od jakiegoś czasu (odwiedziłem ją kilka dni temu i dzisiaj) jest nieczynna, widoczny jest tyko komunikat "This website is currently undergoing maintenance." (coś długo trwa ta konserwacja). Niezależnie od innych prac, nic by się nie stało gdyby oddelegowano jedną osobę do zrekonstruowania kont do stanu przed wystąpieniem błędu. No chyba ze liczba takich kont sięga setek albo tysięcy. W takiej sytuacji nie ma szans na jednostkowe naprawy, muszą znaleźć sposób na globalne rozwiązanie problemu.
    Ostatnio edytowane przez Qtre ; 09.10.2012 o 16:56

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Drogi BB_xaar weź pod uwagę, że problem Sylwuni to też problem Gildii Empire of the Yamato, której jest ona założycielką i Przywódczynią. W przypadku resetu konta zresetowana zostanie też Gildia w wraz z nią prawie 100 członków. A my w takim przypadku wszyscy podziękujemy za grę i będziemy żądać zwrotu poniesionych realnych nakładów finansowych. Nie omieszkamy również gdzie się tylko da ostrzegać innych przed rozpoczęciem gry w tym bałaganie.

Osadnik Awatar Picasso_PL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Złodzieje umieją tylko kombinować jak nas oskubać z kasy !!! Ale, żeby naprawiać swoje błędy to mają wylane !!!
    Dzisiaj kolejna osoba z naszej gildii straciła konto ..... to już zaczyna być plaga, a Xaar osobiście informował, że ten błąd nie będzie się już powtarzał, bo zrobili coś co uchroni następnych graczy przed utratą konta .... widać KŁAMAŁ W ŻYWE OCZY !!!

Już powoli zaczyna mnie irytować całe towarzystwo z BB ..... są nastawieni na kasę i nic po za tym !!!

Ostrzegam tylko innych, którzy jeszcze mogą grać:
    Nie inwestujcie PRAWDZIWEJ KASY w grę, bo tylko ją stracicie jak zawiesi się wam konto !!! Szkoda nerwów. A kochany support napisze do Was potem list miłosny o treści: "Sorry, ale jesteśmy cienkie bolki (czytaj nieuki) i nie wiemy jak sobie poradzić z tym problemem, więc radzimy reset konta i zacząć zabawę od początku" i na końcu spazmatyczny śmiech z ich strony .....

Gdyby to była jakaś firma krzak, to bym zrozumiał .... ale Blue Byte ??? Powinniście się wstydzić !!!!
    Ostatnio edytowane przez Picasso_PL ; 09.10.2012 o 23:30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    11.10.2012 upływa miesiąc jak moja mapa jest uwalona.Polski suport sobie kpi z nas w zywe oczy.BB_xaar zaleca cierpliwie czekać. Jak długo jeszcze??
    zróbcie coś z tym,bo mi się niechce zaczynać od nowa.Na "Złotej górze" zaraz dogonię symbiotyka,mam 25 lvl.ile to można odpisywać :cierpliwości i śmiać się z nas , bo nikt was nie widzi?

Początkujący Osadnik Awatar Sylwunia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja myślałam, że dzisiaj będzie wielki dzień, pełen radości. Że dziś pogram, odnowię swoją mapę i będzie jak dawniej.
    Loguję się i ..... nie działa
    Xaar - doradź coś. Cierpliwości została mi ociupinka.
    NIkt nawet przy zaczęciu od nowa po resecie konta, nie da mi gwarancji, że ta sytuacja nie przytrafi mi się na nowo.

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8 9 10

Uprawnienia umieszczania postów