Zobacz wyniki ankiety: Czy Multi Handel to dobry pomysł?

Głosujących
5. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Oczywiście! Sporo ułatwi.

2 40.00%
  • Nie! Nie potrzebne mi to.

3 60.00%
  • Nie mam zdania.

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Multi Handel

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Multi Handel

Bardzo fajnym rozwiązaniem by było gdyby ze znajomymi (nie koniecznie na ogólnym handlu) możnaby wystawiać kilka przedmiotów naraz czyli np.
    Ktoś wysyla mi oferte 100 desek, 200 kamienia, 300 rybek, 400 marmuru i w ofercie podaje np. 200 monet za to wszystko.
    Oczywiscie moznaby po drugiej stronie też móc wystawiać kilka przedmiotów, myśle że to by ułatwiło życie wielu ludziom

ps. także limit jeśli chodzi o maksimum 400 jednostek powinien zostać zniesiony ale to pewnie juz było poruszane w niejednym temacie.

Początkujący Osadnik Awatar Stonka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Poczekaj aż zadebiutuje nowy system handlu, w tym który aktualnie jest nie ma sensu nic już zmieniać, bo niedługo go nie będzie.

Osadnik Awatar acp___
    Serwer
    Czarci Gaj
    chodźby dlatego by mniej więcej zobaczyć co może zostać wprowadzone, opłaca się zaglądać czasem na serwer testowy - a już napewno na testy :P

Banned
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zamykam

Uprawnienia umieszczania postów