Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: znikająca ruda złota

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

znikająca ruda złota

za klejnoty dodałem sporo rudy złota do złoża, total = 7800, zaplanowałem tam kopalnię, żeby się wybudowała przez noc; rano nie była zbudowana, natomiast ja zacząłem odbudowywać pola pszenicy i anulowałem z kolejki budowania pierwszą od góry kopalnię. zaplanowana kopalnie, która nie została zbudowana wraz z anulacją budowy zabrała ze sobą 7800 rudy złota, czy można to odzyskać?

zupełnie zapomniałem, że można zmienić kolejność budowania, dopiero teraz dziewczyna mi przypomniała :/

any help?
    Ostatnio edytowane przez szpilovsky ; 16.09.2012 o 14:07 Powód: status quo update

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Napisz do supportu, opisz całą sytuację. Osobiście uważam, że szansa na odzyskanie rudy jest marna ale spróbować nie zaszkodzi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nie rozumiem dlaczego marna, skoro ja zapłaciłem za tę dodatkową rudę złota, czyli tak jakby włożyłem tam pieniądze a później to sobie postanowiło zniknąć?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie pierwszy wątak o takiej wpadce, ale zawsze jak sie anuluje budowe kopalni o odkryte złoże znika a geolog odnajduje standardową ilość (dla złota -300), marna szansa na odzyskanie, to nie błąd gry tylko twój, ale spróbowac możesz. Nic nie tracisz.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    should've probably gone to english server, better customer care :? problem techniczny również, ponieważ, wyobraź sobie, znajdujesz prawdziwe złoże i planujesz kopalnie, ale nie dostajesz kredytu i anulujesz budowę, a złoże zniknie? nie. przejmie je ktoś inny

Uprawnienia umieszczania postów