Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Jak łatwo stracić konto

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez ToRsTeN Zobacz posta
    xarelto z tego co pisałeś to cały czas masz problem i cie wywala po zalogowaniu.
    A czy sprawdzałeś zalogowanie się na innym kompie? Ja już raz słyszałem że u jednej pomogło tylko przeinstalowanie systemu.

Niestety uroki tej gry, które ciężko spotkać w innych grach.
    Odpowiadam z innego konta, bo tamtego nie dało się odzyskać. Próbowałem się logować z 2 komputerów, z tym samym efektem.
    Zdecydowałem się na założenie nowego konta. Jako "rekompesatę" dostałem po kilka tysięcy (bodajże 5 czy 6) kamieni, desek, młotków, mieczy z brązu i chyba po 2 k desek liściastych i marmuru i 1k monet. Do tego odzyskałem klejnoty które wcześniej zarobiłem.
    Czyli trochę kiepsko w porównaniu do tego co straciłem.
    Jak się "poskarżyłem" że to trochę mało to dostałem jeszcze napitek, konie, miecze z żelaza oraz trochę więcej klejnotów.
    To w dalszym ciagu ułamek tego co straciłem, ale już dałem sobie spokój z "użeraniem" się z supportem.
    Teraz powoli odbudowuję wyspę. Plus jest taki że tym razem uniknę kilku błedów jakie popełniłem za pierwszym razem.

Niestety musiałem zacząć grać na jednym z nowych serwerów (konkretnie "Dolina Odkrywców"), który jest całkowicie do d...
    Bardzo mało ludzi, na handlu w porywach może z 30-40 ofert. Ale z drugiej strony ludzie tutaj z pocałowaniem ręki kupują marmur za monety w stosunku 1 do 1 . Gorzej jak trzeba coś kupić, bo ceny tutaj są chore.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niestety to są uroki dostawców masowej "darmowej" rozrywki, pojedynczy odbiorca usługi z problemem niezbyt się liczy. W tej branży nie trzeba dbać o markę, widać to na Twoim przykładzie. Zawsze znajdzie następne pokolenie młodych nierozgarniętych, którzy wpakują w tę rozrywkę całe kieszonkowe bez mrugnięcia okiem. Nawet jeżeli po 2-3 latach jakaś gra zaczyna upadać to nie jest to problemem, wydaje się następną "darmową grę" i wszystko zaczyna kręcić się od nowa.

Rzetelność wymagałaby odbudowania konta z takim stanem budynków i surowców oraz doświadczenia jaki miał miejsce przed wystąpieniem awarii. Prostszym i nie wymagającym większego zachodu rozwiązaniem jest wysłanie na odczepnego tych paru surowców. Takim postępowanie BB dobrej marki sobie nie wyrabia.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tyle dobrego ze dostałeś jakąś rekompensate, jak nie miałeś jakoś super rozbudowanej wioski to można spróbowac zacząć od nowa. DOstales surke potrzebna do podstawowej rozbudowy i grasz na nowym serwerze, niezła szansa aby sie wybic i niźle zarobić, jak sie dobrze pokieruje gospodarką. I pytanie czy miales jakies budynkie / sp[ecjalistów premium których straciłeś?

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Sądzę, że wątek z "problemem technicznym" został już wyczerpany, tak więc ośmielę się zamknąć temat :-) Jeśli chcecie dopytywać o szczegóły, można porozmawiać na PW.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów