Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Prosze nie kasowac moich tematow tylko na nie odpowiadac

Banned
    Serwer
    Kolonia

Prosze nie kasowac moich tematow tylko na nie odpowiadac

Dlaczego moje posty sa wszystkie kasowane na temat nieslusznie rozdawanych Banow przez MoDow? nie potraficie na nie odpowiadac czy co?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    heh pytanie co chcesz uzyskać pytając na forum? aprobatę graczy czy odpowiedz z supportu?

jeżeli to pierwsze to zapewne zyskasz, tak działają media, nagłaśniamy i idzie lawinowo, każdy okazuje się że ma problem z modem na czacie
    jeżeli to drugie to zapomnij, support ma swoją zakładkę gdzie możesz zgłaszać problem, każde inne powody nie są do wyjaśnienia na forum

co do kasowania to zapewne w regulaminie forum znajdzie się zasada którą łamiesz

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Heyka tylko wiesz support to lenie i nie odpisuja na zaden mail od 5 dni i jestem przez to nieco zdenerwowany a ban ktory mial trwac 30 min juz mi sie wydluzyl jakos do 50 i nie schodzi.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Vaaku, nie wiem jak udało Ci się wyliczyć to 5 dni. Na wszystkie przesłane przez Ciebie zapytania została udzielona odpowiedź, poza jednym zgłoszeniem z wczoraj (przesłanym w godzinach wieczornych) oraz kilkunastoma kopiami tego z dziś. Sugeruję więc sprawdzić pocztę jeszcze raz, być może odpowiedzi z Supportu trafiły do folderu Spam.

Dodatkowo, pragnę przypomnieć, że forum/czat to nie miejsce na zgłaszanie swoich zastrzeżeń co do otrzymanych blokad - dlatego temat zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów