Mam taki dziwny pomysł, żeby czasem szanować graczy. Zorganizowano konkurs na nazwę polskiego serwera, jakaś nazwa wygrała, ktoś dostał nagrodę za jej wymyślenie. Teraz wprowadzono dwa nowe serwery i jak je nazwano?
Mam taki dziwny pomysł, żeby czasem szanować graczy. Zorganizowano konkurs na nazwę polskiego serwera, jakaś nazwa wygrała, ktoś dostał nagrodę za jej wymyślenie. Teraz wprowadzono dwa nowe serwery i jak je nazwano?
uważam post za zbędny bo...
jest napisane na str głównej zacytuje:
Drodzy Gracze,
z przyjemnością informuję, że na polskiej
wersji gry The Settlers Online pojawił się
nie jeden, a aż dwa nowe serwery:
Serwer nr 6: Dolina Odkrywców
Serwer nr 7: Złota Góra
Rozwiązanie to pozwoli odciążyć już istniejące
serwery, co zapewni płynniejszą (stabilniejszą)
grę obecnym i nowym graczom.
BB_xaar
Ostatnio edytowane przez asker78 ; 10.09.2012 o 19:37
Czy Ty na pewno zrozumiełeś, o co mi chodzi?
haha chyba nie zrozumiał
Tekst wyrwany z konkursu, ktory można znaleźć w całości:Tak jak widać w ankiecie powyżej, wygrały następujące nazwy:
1. Ziemia Piastów
2. Królewski Gród
3. Krucze Pole
http://forum.thesettlersonline.pl/th...skiego-serwera
Też się zastanawiałem po co był ten konkurs... jedna wielka ściema i tyle...
"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
Obie nazwy (Dolina Odkrywców, Złota Góra) pochodzą jeszcze z czasów konkursu na nazwę dla polskiego serwera, który został zorganizowany na angielskiej wersji gry The Settlers Online. Myślę, że część z Was jeszcze pamięta te czasy.
Jako ciekawostkę mogę dodać, że kilka nazw pochodzących z ostatniego konkursu (link został podany wyżej) planujemy wykorzystać w przyszłości.