nie powstrzymam sie jednak i skoro MOD_Deirdre nie pozwolil mnie w tamtym temacie sie ustosunkowac do swojej wypowiedzi to korzystam z okazji,ze jest i napisze tutaj_cyt:"Handel zostaje potwierdzony, gdy osoba wystawiająca towar zaakceptuje transakcję. Towar trafia od razu do magazynu, należy więc obserwować stan produktów i nie akceptować wiadomości, jeżeli nie mamy wystarczającej ilości miejsca." leze i kwicze normalniemyslisz,ze nie wiem kiedy handel zostaje potwierdzony?przeciez ja napisalem calkiem o czyms innym ! wypowiedz wyzej Piotru cos jest na rzeczy.Wyjasnie moze jeszcze raz bo masz problem ze zrozumieniem:ja wyslalem oferte,ktora byla w zakladce handel w momencie kiedy tej maki w magazynie brakowalo i nie w tym problem,ze potwierdzenie oferty nastapilo po paru godzinach skoro jest na to czas to sie z tym mozna liczyc,lecz naswietlilem wyrazny blad,gdyz w takiej sytuacji traci sie swoje surowce czy monety za opozniona reakcje drugiego gracza_ten surowiec jako nadmiar powinien trafic do menu Gwiazdy a nie trafil-teraz rozumiesz?Idac Twoim tokiem rozumowania to jezeli tranzakcja nie zostaje potwierdzona w odpowiadajacym dla mnie czasie powinienem miec mozliwosc jej anulowania a tego jak wiemy zrobic nie mozna (swoja droga dziwne to).Podam jeszcze przyklad:majac 104600k marmuru w magazynie o pojemnosci 105100 doladowuje z gwiazdy marmur w pakiecie 900sztuk i zzgadnij co sie dzieje? otoz z tego pakietu ubywa 500szt do maksymalnej poj magazynu a reszta 400szt wraca do gwiazdy.Tak samo powinno byc w wypadku takim jak opisalem w moim watku_pozdrawiam
Ps.po zaakceptowaniu przez kogos swojej transakcji nie ma znaczenia czy ja wiadomosc zaakceptuje czy tez nie_zreszta innego wyboru nie mam jak zaakceptowac ,wiec nie bardzo wiesz o czym piszesz