Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Blokada przez questa

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Blokada przez questa

na testowym serwie mam 4 lvl i mam max drewna i desek w magazynie.

Dostałem zadanie którego nie mogę pominąć aby dodać z gwiazdki drewno do magazynu.
    Oczywiście jak mam pełny magazyn to się nie da dodać drewna.
    na 4 lvl mogę budować tylko budynki, które zużywają narzędzia a nie drewno więc nie mogę obniżyć zasobów magazynu.
    Handlować oczywiście nie mogę bo za niski lvl (a nie kupie za diamenty kantoru żeby trochę drewna z magazynu odjąć.

Czyli mija z 4 lvlu dała mi tzw napis "Game Over"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Oj tam, rusz głową i pomyśl trochę.
    Ja jakoś mam tam 25 lvl i mam gdzieś te ich questy, po malutku se tam pykam.
    Ale aż tak źle to nie jest.

Pomyśl trochę.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pisałem o tym, mają to naprawić. Ogólnie można burzyć i stawiać od nowa magazyn prowiantu, ale zejdzie na tym.

daveandnokia
    ten problem był już poruszany na forum... miałem podobny problem co ty, i wiesz co zrobiłem? Burzyłem Tawernę i budowałem od nowa, aby zmniejszyć ilość drewna w magazynie z chyba 8 razy zrobiłem tak. Postopuj wszystkie budynki dodatkowo, a potem uruchamiaj po kolei aby zadanie zostało wykonane. Bodajże ja miałem 3 budynki drwali, 4 leśników i 3 tartaki, zadanie zostało dzięki temu zaliczone.

PS. Oto link do problemu
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...-na-poziomie-4
    Ostatnio edytowane przez daveandnokia ; 09.09.2012 o 11:10 Powód: odnaleziony link

Uprawnienia umieszczania postów