"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
Firefox jest OK. Używam wersji 15.0.1, ale musiałem cofnąć Flasha do wersji 11.2, ponieważ na 11.4 działy się cyrki.
W tym linku jest program do usuwania FP z systemu - "http://download.macromedia.com/get/flashplayer/current/support/uninstall_flash_player.exe"
Po odinstalowaniu, zainstalowac ponownie flash playera, ale w wersji 11.2 i jak na końcu zapyta o aktualizację to wybrać opcję NIGDY.
Aktualnie jest tylko kilka serwerów skąd można pobrać starszą wersję, bo na adobe jest tylko najnowsza wersja.
W wujku Google wpiszcie 11.2.202.235. Wersja dla FF to Non-IE.
Firefox jest OK. Używam wersji 15.0.1, ale musiałem cofnąć Flasha do wersji 11.2, ponieważ na 11.4 działy się cyrki.
W tym linku jest program do usuwania FP z systemu - "http://download.macromedia.com/get/flashplayer/current/support/uninstall_flash_player.exe"
Po odinstalowaniu, zainstalowac ponownie flash playera, ale w wersji 11.2 i jak na końcu zapyta o aktualizację to wybrać opcję NIGDY.
Aktualnie jest tylko kilka serwerów skąd można pobrać starszą wersję, bo na adobe jest tylko najnowsza wersja.
W wujku Google wpiszcie 11.2.202.235. Wersja dla FF to Non-IE.
u mnie na żadnej z 3 przegladarek nie działa F, Opera i IE
tak sie dzieje od piątku i już mnie to mierzi albo ktoś coś z tym robi albo niech napisze, że nie i nie będę zalanczała nawet tej gry
pozdro
Łatwo zauważyć iż jest to problem związany z serwerem rozmów - zanim wczyta wyspę, próbuje się na niego zalogować, trzeba czekać parę minut aż stwierdzi iż jest on niedostępny. Później gra laguje również z tego powodu - awatary z nim połączone. Problemy zaczęły się wraz z otwarciem nowych światów - prawdopodobnie serwer rozmów nie wyrabia z obsługą wszystkich światów naraz. Dlatego należy zachować cierpliwość, szczególnie przy logowaniu...
Nie wiem jak to jest u niektórych, ale u mnie nadal ten sam problem - firefox mieli w nieskończoność i nic, a w IE odpala bez problemu. Podejrzewam aktualizację Flasha, chociaż w IE też zainstalowałem najnowszą wersję Flasha. Nigdzie indziej nie mam problemu z Flashem ani z Firefoxem - problem występuje JEDYNIE na Settlersach tak polskich jak i na tsotesting.