Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Przerywanie połączeń z serwerem!

Poznańczyk
    Większość czyli kto ?
    Bo ja na G-7 widzę te same nicki co zawsze, u nas w gildii co niektóre osoby korzystajace z FF mają tylko problemy, na IE nic się nie dzieję, dostali radę by zmienić przeglądarkę i już ich nie wywala.

FF używam do testowego bo serwer testowy nie działa na IE 9, podczas używania FF na serwerze testowym, bym mógł co kolwiek tam zrobić muszę mieć, zamknięte inne karty, do tego co jakiś czas znika czat.

Chroma nie używam bo na nim biały ekran pozostawał podczas ładowania.

W przypadku Setlersów problemów nie zaobserowałem na IE, FF i Chrom były dobre jakieś 3wersje temu, ale czego się spodziewać, jak się nastawili kto więcej aktualizacji w tygodniu zrobi.

Tyle ;]

edit:
    po wyczeszczeniu ciasteczek, danych przeglądraki wracasz do podstawowych ustawień czyli g-1 i wlączony dźwięk w grze.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Poznańczyk, rozumiem, ze przyjaąes posade w supporcie...
    Nie wiem po co to piszesz copiszesz , ale ja raczej nie narzekam na problemy techniczne a skoro juz to robie to chyba mam powód.
    I nie opowiadaj mi ze widzisz wszystkie kilka tysiecy nicków tych co zawsze.

Nosferatka
    Błąd może pojawiać się gdy masz słabe połączenie z internetem. Osobiście to często mi się zdarzało. Ewentualnie opcja Poznańczyka też jest prawdziwa. Mi chodzi g7 normalnie.

Poznańczyk
    Cytat Zamieszczone przez Aunerina Zobacz posta
    [14:56] Wiadomości: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się
    to tyle codo dzialania czegokolwiek od kilku gdzin. I ma to zdecywana wiekszosc.
    Taki komunikat pojawia się, w momencia otrzymania bana.

Cytat Zamieszczone przez Aunerina Zobacz posta
    Poznańczyk, rozumiem, ze przyjaąes posade w supporcie...
    Nie wiem po co to piszesz copiszesz , ale ja raczej nie narzekam na problemy techniczne a skoro juz to robie to chyba mam powód.
    I nie opowiadaj mi ze widzisz wszystkie kilka tysiecy nicków tych co zawsze.
    Kilka tysięcy nie, ale te samo co zawsze jak tylko zaglądam na G-7, skoro nie działa tobie na jednej przeglądarce kombinuj na innych.

Co do posady w supporcie, to nie przyjąłem, bo gdybym tak zrobił to dzisiaj miał bym wolne, do samego poniedziałku i do owego poniedziałku nie spodziewał bym się jakiejkolwiek odpowiedzi.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    hm, jestem w pracy, spradzilam dla zasady na siedmiu komputerach, w kilkunastu przegladarkach:P
    Mam idealne połaczenie z netem.
    widac dostałam bana:P
    tylko jak sie dostaje bana to tez jest dodatkowe info:P

-----------------
    Ostatnio edytowane przez Aunerina ; 08.09.2012 o 16:18

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Problem z czatem jest spowodowany lagami serwera, jest on obciążony, więc czat pada. Trwają prace nad rozwiązaniem problemu, proszę o cierpliwość.
    Zamykam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów