Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Przerywanie połączeń z serwerem!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Przerywanie połączeń z serwerem!

Podczas gry po jakiś 3do 5 minut po zalogowaniu przerywa połączenie z serwerem i należy ponownie się logować czy to jest normalne pozdro!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jak używasz FireFoxa, to spróbuj w innej przeglądarce. Ja miałem ten sam problem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    dzięki za pomoc z fire foxem teraz działa jeszcze raz dzieki

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Fakt, to sie zdarza, także i z innych powodów, często winien jest dostawca internetu jak w moim przypadku.

Natomiast pojawił się od kilku dni inny (powszechny problem - tak mówią znajomi) ... znika zakładka "handel" i inne czaty. Często w ogóle się nie wgrywają po zalogowaniu

Właśnie w tej chwili mam taki problem, mam tylko zakładki Szept i Wiadomości. Od kilku dni ponoszę więc realne straty w handlu.
    Ostatnio edytowane przez Hakardrag ; 08.09.2012 o 12:21

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie zakładki znikają i pojawiają się same od kilku dni. Systematycznie. Nawet nie chce mi się tego komentować.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czyli problem dotyczy nie tylko jednego serwera, i to raczej wina gry...

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Problem jest ogólny i nie ma znazenia jaka przegladarka, nie ma znaczenia czyszczenie cisteczek itp...
    Mam nadzieje, ze ktoś nad tym juz pracuje, bo awarie sie zdarzaja, ale...
    Jedyny działający czat (czasami) to czat spamerski nr 1. Jest weekend i ta gra w duzej mierze polega na handlu. skoro czat handlowy nie jest w zasadzie dostepny trzeba handlowac na spamerskim dopoki awarii nie usuną.
    Byłoby wobec tego miło gdybyktos powiedzial o tej awarii modom, którzy robia wszystko aby nas zupełnie zniechęcic do gry. Nie wiadomo tez do konca czy za te próby handlu dostajemy bany czy tylko połaczenie sie rwie co 10 minut z czatem:P

Poznańczyk
    Aunerina Global-7 na Koloni działa, cały czas.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    [14:56] Wiadomości: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się
    to tyle codo dzialania czegokolwiek od kilku gdzin. I ma to zdecywana wiekszosc.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dodam wiecej- od jakiegos czasu znowu po zalogowaniu jestes na g-1 nie wiadomo po co, a powinienes byc na ostatnio odwiedzanym czacie.
    Przy próbie przejscia na g-7 po kilku minutach pojawiaja sie na pasku dwie zakładki globali natomiast znika szept albo handel
    A od jakiegoś czasu zeby sie nie meczyc w ogole nie mozna sie polaczyc z serwerami rozmów.
    I zaznaczam ze nie mam tak tylko ja ale prawie kazdy u nas.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów