Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zadanie dzienne "Piekarnia" bug

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Zadanie dzienne "Piekarnia" bug

Witam
    Staram sie znaleźć jakies info jak zakonczyc zadanie ktore zostalo praktycznie zakonczone. Trzeba udostepnic 50 narzedzi i 50 maki nazwa zadania jak w temacie postu. Wisi mi to od tygodnia bez mozliwosci zakonczenia czy anulowania. Mam tylko przycisk "Zamknij" ktory zamyka okno ale nie konczy zadania. Prosze o pomoc.Wyslalem maila o pomoc a pani z 1 instancji powiedziala ze przekaze problem do dzialu technicznego ale od 2 dni nic sie nie zmienilo.
    pozdrawiam

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli to możliwe, bardzo proszę o screena, na którym widać interfejs Księgi zadań z tym zadaniem (otwartym).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam ten sam problem

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na tym scr prawi nic nie widac, z lupą sie trzeba przyglądac, ale i tak o dużo nie da.
    Domyślam sie (aczkolwiek nie wiem czy dobrze bo na scr z diabła nie idzie odczytac) ze to jest zadania oczekujące a nie dzienne, czytaj uwaznie. Najpierw wypełnij zadanie dzienne, to w zakłądce wyzej, a dopiero to z piekarnia wskoczy ci na jego miejsce i bedziesz mógł je zakonczyc.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    meehu jeśli mnie wzrok nie myli to jest to zadanie oczekujące. Rozwiązanie - terzeba zrobić zadanie dzienne bo na to oczekuje oczekujące

Uprawnienia umieszczania postów