Znowu zaczyna się to co jakiś czas temu...wywalanie z serwera i ciągłem mulenie i straczne lagi...jak tak ma wyglądać rozwijanie tej gry to ja dziękuję i zaczynam żałować każdej złotówki wydanej na tę grę
Znowu zaczyna się to co jakiś czas temu...wywalanie z serwera i ciągłem mulenie i straczne lagi...jak tak ma wyglądać rozwijanie tej gry to ja dziękuję i zaczynam żałować każdej złotówki wydanej na tę grę
im to wisi czy bedziemy grac czy nie ja czekam juz tylko na Anno online i zegnam sie z settlersami gram od samego poczatku i bardzo zaluje swojego czasu poswieconego na ta gre bo nic nie potrafia zrobic. W weekend Modowie sie tlumaczyli ze lagi sa bo pomoc techniczna nie pracuje w weekendy teraz pewnie powiedza ze maja urlop w calym BB sa poprostu smieszni.
Dzisiaj nadal lagi niemilosierne
częsta praktyka: pojęczą i się znudzą![]()
Ze swojego doswiadczenia wiem że czat najczesciej znika jak masz niestabilen połaczenie z netem, dosc często u mnie to występuje i zdązyłem sie przyzwycaic, ale jak net działa perfect to żadnych problemów z czatem nie ma. Tak więc proponuje sprawdzic najprostszym sposobem czy nie masz zbyt dużych opóznien i utraconych pakietów polecenie ping.
koszmarne lagi
No ku.... zróbcie coś z tymi lagami. To do supportu...
Wysyłam generała na obóz, chwilę później drugiego, pierwszy idzie po chwili stoi w miejscu, drugi w ogóle się nie pojawia, do jakiejś minucie 2-gi generał atakuje obóz a 1 dalej próbuje dojść i jak tu grac nie wspominając nawet o próbie zrobienia bloku.... naprawdę odechciewa się tracić czasu, szukam alternatywnej gry, propozycje mile widziane.