Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 93

Wątek: Ślimak - wieczorne lagi serwerów

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    daveandnokia, "lagi z przeszłości" dotyczyły głównie serwera Nowa Ziemia, na pozostałych światach problemy te nie dały się odczuć aż w takim stopniu.

Technicy wiedzą już o tym, że gracze z polskiej wersji gry skarżą się na lagi - prace nad rozwiązaniem trwają. Co więcej, wszystko wskazuje na to, że rozwiązanie pojawi się już niedługo (gdy dostanę potwierdzenie, dam znać).

Na chwilę obecną mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości. O problemie lagów wiemy.

Osadnik Awatar ahoj_zeglarze
    Serwer
    Nowy Świat
    lagi sa fakt ostatnio straszne, ale jest jeszcze jeden problem z przygodami wieloosobowymi, te lagi wystepowaly i wystepuja i sa jeszcze wieksze, przez to przycisk genialny "odwrot" nawet nie dziala prawidlowo albo wcale...
    Pozdrawia, a moja cierpliwosc juz pomalu sie wyczerpuje.

grim_reaper
    Pewnie wielu graczom siadaja nerwy , konczy sie cierpliwosc . W wielu grach tego typu producent stara sie jakos wynagrodzic nerwy , straty i mimo wszystko to ze wytrzymali i pozostali aktywnymi graczami . Moze i tu doczekamy sie jakiegos zadoscuczynienia . Nietylko przeprosin , ale moze i jakiegos "bonusa " , ktory kosztuje producenta tylko kilka klikniec , a jakze cieszy tych co z usterkami zmagac sie musieli

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ten problem ma swój szerszy wymiar.

To jest pytanie o sposób traktowania graczy, którzy zapłacili producentowi realne pieniądze (do których ja należę). To również daje do myślenia graczom, którzy wahają się przed wydaniem pieniędzy. Gdybym wcześniej zauważył, że w regulaminach BB nie ma słowa o prawach użytkownika wynikających z zawartej transakcji i powiązał to z pokaźną ilością uwag zgłaszanych na forum, to na pewno tego błędu bym nie popełnił.

Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad wydaniem prawdziwych pieniędzy w tej grze powinien najpierw zapoznać się z warunkami użytkowania regulującymi prawa i obowiązki obu stron transakcji. A w zasadzie ich brakiem jeśli chodzi o obowiązki producenta i prawa użytkownika.

Domniemanie uczciwych zasad w tym przypadku może skończyć się podobnie jak w Amber Gold.
    Ostatnio edytowane przez exoo ; 05.09.2012 o 09:52

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niestety, wdrażanie niektórych rozwiązań jest procesem czasochłonnym. Mogę jednak zapewnić, że prace, których celem jest zmniejszenie "wieczornych lagów" są już w trakcie i niedługo efekty powinny być widoczne.

Nie udajemy, że problemu nie ma, wręcz przeciwnie: prace nad usprawnieniem sytuacji już trwają, jednak na efekty trzeba jeszcze trochę poczekać. Obecnie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    I to jest jedna z rzeczy, która trzyma mnie jeszcze przy tej grze. W miarę sprawna komunikacja z supportem, który w miarę obiektywnie podchodzi do zgłaszanych problemów.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    do tego Piotru czy jak Ci tam chlopku roztropku przestan sie tutaj wymadrzac bo wiesz tyle co zjesz.Gra,ktora jest sprzedawana w wersji pudelkowej przestala byc darmowa,wiec swoje madrosci zachowaj dla siebie...lagi sa z powodowane przeciazeniem serwerow i tak jest w kazdej grze przegladarkowej jak i ze wszystkim w sieci kiedy jednoczesnie korzysta z tych samych zasobow wiecej osob niz dany serwer jest w stanie obsluzyc_reasumujac:wina lezy po stronie producenta a nie graczy i nasze skargi sa uzasadnione_zapytam wprost: czy moge prosic o zwrot wszystkich realnych kosztow poniesionych przeze mnie na ta gre po czym skasowac konto?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dzisiaj od 10 rano jest tak samo jak wieczorem ... nie idzie grać. powrót na wyspę z przygody trwa z pół minuty - cholera człowieka bierze jak chce coś zrobić.

Nie wspomnę o zmianie wojska na przygodzie, po próbie usunięcia rekrutów od 1 generała czeka się i czeka ...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Blaszka1971, jak wywalczysz zwrot kosztó daj znac

W ciagu dnia gra działa narmalnie, jak o tak wczesnej porze masz problem to może wina twojego łącza. U mnie na obecna chwile (12:15) wszytsko hula jak szalone.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    W ciągu dnia gra nie działa normalnie o czym można przeczytać w wątku "Problem z czatem". Zresztą sam doświadczyłem przed chwilą opisanych tam problemów.

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów