Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 93

Wątek: Ślimak - wieczorne lagi serwerów

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu zaczyna się to co jakiś czas temu...wywalanie z serwera i ciągłem mulenie i straczne lagi...jak tak ma wyglądać rozwijanie tej gry to ja dziękuję i zaczynam żałować każdej złotówki wydanej na tę grę

Banned
    Serwer
    Kolonia
    im to wisi czy bedziemy grac czy nie ja czekam juz tylko na Anno online i zegnam sie z settlersami gram od samego poczatku i bardzo zaluje swojego czasu poswieconego na ta gre bo nic nie potrafia zrobic. W weekend Modowie sie tlumaczyli ze lagi sa bo pomoc techniczna nie pracuje w weekendy teraz pewnie powiedza ze maja urlop w calym BB sa poprostu smieszni.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dzisiaj nadal lagi niemilosierne

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Komentarz miesiąca.
    Problem nadal występuje pomimo ze został już naprawiony.
    kinia19910 właśnie zaczyna się runda II walki z bugami. Chyba zacznę robić zakłady, na który miesiąc uda się rozwiązać problem permanentnie.
    Oj no co? Xaar prosił o info, to ma xD
    Swoja droga to się robi nudne... ;/

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    częsta praktyka: pojęczą i się znudzą

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Problem związany z rozłączaniem z czatów został naprawiony, teraz takie zachowanie nie powinno się już pojawiać. Gdyby rozłączanie z czatów powróciło, proszę o informację.
    Naprawa nie była zbyt skuteczna - od dłuższego czasu nie mam ani czatu, ani handlu...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ze swojego doswiadczenia wiem że czat najczesciej znika jak masz niestabilen połaczenie z netem, dosc często u mnie to występuje i zdązyłem sie przyzwycaic, ale jak net działa perfect to żadnych problemów z czatem nie ma. Tak więc proponuje sprawdzic najprostszym sposobem czy nie masz zbyt dużych opóznien i utraconych pakietów polecenie ping.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    koszmarne lagi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No ku.... zróbcie coś z tymi lagami. To do supportu...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wysyłam generała na obóz, chwilę później drugiego, pierwszy idzie po chwili stoi w miejscu, drugi w ogóle się nie pojawia, do jakiejś minucie 2-gi generał atakuje obóz a 1 dalej próbuje dojść i jak tu grac nie wspominając nawet o próbie zrobienia bloku.... naprawdę odechciewa się tracić czasu, szukam alternatywnej gry, propozycje mile widziane.

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów