U mnie też nie chce wejść - mieli i mieli i tak w nieskończoność...
U mnie też nie chce wejść - mieli i mieli i tak w nieskończoność...
lagi, lagi, lagi
Wszystkim laguje tylko tobie nie , skoro wiec tak bardzo jestes zadowolony z pracy BB zaloz watek w ktorym bedziesz wychwalal ich prace , albo zmien kompa na szybszy moze wtedy i u ciebie sie pojawia , bo mam znajomych na twoim serverze i wiem ze lagi sa bo i moja zona je ma a ci ludzie co sie tu wypowiadaja nie siedza na forum tylko po to by sobie popisac tylko chca by ktos cos w koncu zrobil z ta gra by dalo sie graz a nie ******* juz przy samym logowaniu.
nie ma co ukrywać od kilku dni jest źle a dziś dosłownie koszmar aż sie poirytowałem nawet premii wymienic nie mogłem bo brak serwera rozmów a jak sie pojawi to zaraz znika i koniec...i wszyscy z którymi sie komunikuje maja z tym problemy jak ktoś pisze że nie ma i cacy to chyba sobie jaja robi
odnosząc sie do 2 postu tego tematu załamuje ręce bo wynika z niego że to my mamy cierpieć na słabe maszyny wykorzystywane przez twórców TSO
Ma 33 lvlale to nie wazne
Dzis faktycznie WOGOLE nie da sie grac , logowanie masakra , jesli juz zaskoczy to kolejny horror - brak czatow i tak caly dzien , az sie wchodzic nie za bardzo chce . Jedyne bowiem co mozna zrobic jak juz sie uda zalogowac to postawic pola , studnie i poszukac koparek . W grze Big Pointa chociaz byly przeprosiny i w ramach przeprosin naprawde konkretne prezenty od producenta , bo to przeciez nie wina graczy ze serwery przepelnione i lagi sa , a tu wersja beta i jeszcze sie okaze , ze nie daja rady naprawic gry i ja zamykaja i pozostanie tylko pytanie po co ludzie inwestowali kase w gre i czy kiedykolwiek ktos sie pofatyguje by ja zwrocic
Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie i gra sie poprawi , na wynagrodzenie strat licze jak najbardziej , bo sie nam nalezy za chocby cierpliwosc . Licze tez na to ze jak kolejnym razem kupie klejnoty , to pojda pieniadze z nich na wyplaty dla ludzi odpowiedzialnych za nasze problemy i ci wezma sie w koncu do pracy , bo na razie to chyba strajkuja.
Problem związany z rozłączaniem z czatów został naprawiony, teraz takie zachowanie nie powinno się już pojawiać. Gdyby rozłączanie z czatów powróciło, proszę o informację.
No to nie wiem jak , ale mnie i moja znajoma z gildii wciaz jeszcze wywala z czatow , na dodatek przez okolo godzinke staralem sie zalogowac i nic. w koncu jakos sie uwalo , ale to chyba nie na szcesciu ma polegac logowanie sie do gry.