Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 93

Wątek: Ślimak - wieczorne lagi serwerów

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    grim_reaper ja nie kupuję gier. Jakoś mnie typowe gierki PC nie kręcą.
    Co do wymagań sprzętu to tutaj twój sprzęt nie ma nic wspólnego.
    Co do lagów, to ja ich nie mam, tylko nieliczni. Jednym gra chodzi świetnie drugim nie. Więc tutaj trzeba się zastanowić czy to jest wina tylko serwera.
    Przestańcie chrzanić o mojej wyrozumiałości tylko skupcie się na waszym braku logiki.

grim_reaper
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    grim_reaper ja nie kupuję gier. Jakoś mnie typowe gierki PC nie kręcą.
    Co do wymagań sprzętu to tutaj twój sprzęt nie ma nic wspólnego.
    Co do lagów, to ja ich nie mam, tylko nieliczni. Jednym gra chodzi świetnie drugim nie. Więc tutaj trzeba się zastanowić czy to jest wina tylko serwera.
    Przestańcie chrzanić o mojej wyrozumiałości tylko skupcie się na waszym braku logiki.
    To powiedz mi jaki to brak naszej logiki , ja gram na innym serverze i moja zona gra na innym , uzywamy 2 roznych komputerow - nienajgorszych- i oboje korzystamy ze stalego lacza 30mb , wiec po czyjej stronie lezy wina , skoro my i wielu naszych znajomych z gry ma takie same problemy? Pozatym kupujemy klejki - moze nnie za wiele- ale tymbardziej chcielibysmy by ktos cos w koncu z lagami zrobil.

A Ty skoro nie kupujesz gier na pc , to pewnie robisz inne zakupy , i nie chcialbys by sprzedawca owego towaru sprzedal Tobie nieswieze owoce , dziurawy sweter , czy spodnie , czy jakikolwiek uszkodzony towar , bo pewnie mialbys do niego pretensje, sluszne zreszta , wiec kto tu nie mysli logicznie?

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    grim_reaper, ta gra jest darmowa więc jak ty możesz powiedzieć że Blue Byte sprzedaje tobie nie świeże owoce. Weź pomyśl trochę, jak ci się nie podoba to nie graj. Ja w settlersy gram na łączu 2mb i nie mam lagów. A ty masz 30mb i masz lagi. Więc to jest trochę dziwne. Ale wracając do logicznego myślenia, to nadal ty jesteś w tym zacofany bo gdybyś pomyślał to są już na forum tematy w tej sprawie i gdybyś poczytał to już nie napisałbyś kolejnego postu który kompromituje twoją osobę. Ale to nie wszystko, gdybyś czytał same informacje odnośnie tej gry które zamieszcza BB w odpowiednim dziale to wiedziałbyś nad czym pracują projektanci. Gdyby tego było mało, to jakiś czas temu BB robiło specjalne testy obciążeniowe i każdy z graczy był zobowiązany wypisać problemy takie jak lagi, bugi, problemy z logowaniem zgłaszać. Wiec wydaje mi się że Producenci nadal pracują nad rozwiązaniem wspomnianych już problemów. Ale jak zawsze znajdzie się ograniczony osobnik, któy zamiast czytać Newsy i korzystać z wyszukiwarki, walnie kopie tematu który był już przerabiany kilkanaście razy. I po czyjej stronie stoi logika? hmmm?

grim_reaper
    Nie pisz ze jestem zacofany , bo jak patrze na czas kiedy zaczales i Twoj lvl , to wydaje mi sie , ze to raczej Ty jestes zacofany , a moze poprostu spedzasz za duzo czasu na forum ???
    Poswiec wiec wiecej czasu grze i dobij choc 40 lvlu w oczekiwaniu na pvp . A jak juz bedziesz kupowal klejnoty od BB to moze tez Ci sie wymagania wyostrza.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wymagania stawiaj sam sobie a nie drugiemu człowiekowi. To są słowa mądrego człowieka.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zgadzam sie z przedmówcami! Piotru70 jest tak wyrozumiały że aż tego nie pojmuje!!!!! No chyba że ma się kogos z rodziny u producenta gry:] Moja cierpliwość powoli się kończy!!! Zalogowanie sie graniczy z cudem!!! I Piotru nie pieprz głupot o słabym sprzęcie czy też łączu bo ja mam wręcz doskonałe, inne gry śmigają bez problemu. Nawet przy głupiej rejestracji konta był problem!!! Fajnie sie zarabia kase na klejnocikach ale jak trzeba juz ich dac 45 za siódmy dzień logowania z rzędu to jest problem bo zalogować się nie można!!! Ironia???? A może przypadek?????
    Ostatnio edytowane przez Kuli81pl ; 03.09.2012 o 00:18

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chyba przypadek, gdyż nie wszyscy mają problem z logowaniem. Tak samo na tych serwerach jak i na testowych. Wiec nikt nie wie po czyjej stronie jest wina. Gdyż jeżeli problem polegałby tylko po stronie producenta to problem z logowaniem miałby każdy a nie tylko poszczególne jednostki. A jak widać nie każdy ma z tym problem wiec nie można powiedzieć że to tylko z powodu niewydolności serwera.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prace nad poprawą sytuacji z lagami już trwają, jeśli otrzymam informacje o jakiś konkretnych postępach, od razu dam znać.

grim_reaper
    Z gory dziekujemy BB_xaar .

daveandnokia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Prace nad poprawą sytuacji z lagami już trwają, jeśli otrzymam informacje o jakiś konkretnych postępach, od razu dam znać.
    Nie obraź się BB_Xaar, gdyż to nie twoja wina, ale obiecywali to już chyba z kilka miesięcy temu. I co chwila pojawia się nowy temat na forum na temat lagów na serwerach. Zgodzę się z niektórymi tutaj, iż serwery powinny śmigać jak należy, co będzie jak wdrożą nowy handel, bo to już będzie bardziej rozbudowane i może jeszcze bardziej przeciążyć serwer, choć na razie nic nie wiadomo.
    Piotru70, ty masz szczęście jak i ja, iż jesteśmy na Słonecznym Grodzie i chyba najlepiej sprawuje się on ja tylko oraz odczułem problem z błędem serwera, a lagi... co to jest, bo nigdy nie odczułem tego u siebie...

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów