brak zakładki handel i serwera rozmów - po każdej przerwie jest coraz gorzej
brak zakładki handel i serwera rozmów - po każdej przerwie jest coraz gorzej
co to jest ?????
[IMG]http:/forum.thesettlersonline.pl/attachment.php?attachmentid=619&stc=1&d=1348208957[/IMG]
to jakas paranoja !! i co znowu BB da po koszyczku zeby zamknac nam buzie
Nie ma zakladek, nie ma zielonych kropek... jedynie PMy dzialaja... jak ktos chce wymienic do 35 koszy to pisac PM, bede online jeszcze pol godz... sry ze tu ale to chyba jedyna mozliwosc ;p
Kurde flaki zróbcie coś z tym! Od wczoraj od 22 serwer rozmów nie działa, z gildią się dogadać nie mogę, że już o handlu nie wspomnę, bo by mi się przydał, planowałem dzisiaj level wyżej wbić, a tu taka lipa :/ Na żadnej przeglądarce to nie działa!!!!
W tej grze często się zdarza, że przerwa techniczna nie jest po to żeby coś w jej trakcie naprawić/poprawić tylko wręcz przeciwnie
A teraz czekać, bo oni w weekend nie pracują.
P.S. Wymienię kosze, do 60.![]()
jest piątek, dzisiaj jeszcze pracują!!!! Muszą, bo mi handel potrzebny!!!!wallycsw1976
W tej grze często się zdarza, że przerwa techniczna nie jest po to żeby coś w jej trakcie naprawić/poprawić tylko wręcz przeciwnie
A teraz czekać, bo oni w weekend nie pracują.
brak połączenia z serwerem, nie ma nic . Zróbcie coś z tym ???
i zastanawiajace jest po co sa te przerwy techniczne? w kazdej grze w ktora gralem przerwa techniczna sluzyla do odswiezenia serwerow i chociaz po nich pare dni byly zminimalizowane lagi! tutaj rzeczywiscie przerwy techniczne nie sluza niczemu a wrecz pogarszaja jakosc! po raz kolejny na forum zadaje pytanie adminom: do czego sluzy przerwa techniczna jesli nic nowego nie jest akurat wprowadzane do gry?jak dotychczas nie uzyskalem odpowiedzi i teraz pewnie tez tak bedzie![]()