lagi!
lagi!
Okienka nadal znikają. I lagi są dzień w dzień. Ktoś chce chyba skutecznie zniechęcić graczy do dalszej gry..
Dalej znika zakładka handel, to już ponad miesiąc trwa. Czyli nic nie robicie w tym kierunku. Lagi jak były tak dalej są.
W najbliższy czwartek na polskich serwerach powinien pojawić się nowy system handlu, którego zakładka znikać nie będzie.
BB_xaar3 powiedz w supporcie, żeby głową bili w ścianę za tą całą sciemę. Człowieku budynki się nie wyświetlają, chat zamiera na kilka minut, nie można odwołać generałów, premie znikają jak chcą, zakładki fiksują. Przecież wy nic tam nie robicie tylko piszecie te same gadki że temat zgłoszony i trzeba czekać. Jesteście beznadziejni.
Wiesz. Ja sie z czyms takim jak ty masz nie spotkałem jeszcze. A jeśli Ci zakładki "fiksują" to proponuje zainstalować przeglądarkę jeszcze raz. A z jakiej przeglądarki korzystasz? Firefox ? to się nie dziwie. Też miałem na nim podobne problemy. Ja korzystam z chroma i wszystko gra.
U mnie na Chrome i Opera są te same problemy (nawet w tej chwili nie mam handlu), więc to nie jest wina przeglądarki.
Ja korzystam z roznych przegladarek , na roznych komputerach , na chromie idzie w miare mozliwie , co nie znaczy , ze wszystko jest ok . Ciagle znikaja mi budynki , przechodzenie od jednego znajomego do drugiego to horror, zeby kogos zaprosic tez trzeba sie wysilic . Powinienes sie cieszyc ze u Ciebie wszystko gra i nie proponowac rozwiazan jakie support juz dawno nam zaproponowal![]()
poczytajcioe inne posty Kylara i przestaniecie na niego zwracac uwage - pojawia sioe w kazdym temacie i w kazdym jakies bzdury wypisuje.
Na Koloni przestaly znikac zakladki za to lagi zaczynaja sie wieczorkiem koło 18 i do 23 mozna zapomniec o przygodach z blokami.