Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 144

Wątek: znikające zakladki handlu, globalu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie ma handlu, nie ma rozmow....co sie z gra dzieje?

Osadnik Awatar Chymes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pracuja chyba dopiero od 11:00 wiec kolo poludnia pewnie bedzie ok ;f

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a tu żaden z nich nawet się nie wypowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A xarr pisał wczesniej ze wszystko jest wporzadku i to wina przegladarek tylko ze mi serwer rozmow nie dziala od wczoraj od godziny 22.20 i jest masakra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    żadna wina przeglądarki, a lagi w grze to też nasza wina? niech robią mniejsze serwery, ale niech się przyjemniej gra.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No to zajefajnie zero rozmów na czatach i brak handlu, przez noc straciłem przez to jakieś 10k węgla i sztabek brązu, widzę że nie można tu zaplanować sobie gospodarki dobrze że mam rezerwy, tylko nie wiem jak dłógo wytrzymam, a może to celeowe zgranie UBI taki kryzysik gospodarczy czaicie troche real do gry wprowadzają spadek PKB itp.
    Może chce ktoś produkty zainwestować u mnie na lokate, odsetki jak w AMBERGOLD, żartuje oczywiście, ale co tu robić żenuła że tak powiem a i admininistracja nie wykazuje woli choćby przekazania informacji.
    PS. skręcony pewnie bana na serwer nałożył.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zaklada, ze wiekszosc tutaj wypowiadajacych sie vel narzekajacych, nie dala ani grosza na ta gre, wiec z laski swojej zamknijcie ryje, bo gracie za darmo, maja problem i tyle, jak go zrobia to go zrobia i juz i po cholere 30 osob pisze to samo... ludzie ruszcie tym co macie pod czaszka...o ile macie...

@edytor

widze, ze juz 3 rozne topici sa o tym samym, gratulacje spameriado...

do tych co nizej pisza... brawo nabiliscie sobie kolejnego poscika (dalszy niepotrzebny spam), moje gratulacje, czujecie sie bardziej fajni? Marduk a ciebie matka czytac nie nauczyla... napisalem wiekszoscm co nie oznacza wszyscy, ale teraz spam poleci na moj post
    Ostatnio edytowane przez SeffikN1 ; 21.09.2012 o 09:42

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez SeffikN1 Zobacz posta
    z laski swojej zamknijcie ryje
    Co Ty brałeś?

I skąd piszesz. Ze stodoły podpiętej do WiFi?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zaklada, ze wiekszosc tutaj wypowiadajacych sie vel narzekajacych, nie dala ani grosza na ta gre, wiec z laski swojej zamknijcie ryje, bo gracie za darmo, maja problem i tyle, jak go zrobia to go zrobia i juz i po cholere 30 osob pisze to samo... ludzie ruszcie tym co macie pod czaszka...o ile macie...
    Mów za siebie, bo niektórzy kupili choć by pakiety startowe. Ryj może sam masz i chwalić się tym nie musisz. Kultury cie matka nie nauczyła?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

@edytor

widze, ze juz 3 rozne topici sa o tym samym, gratulacje spameriado...

do tych co nizej pisza... brawo nabiliscie sobie kolejnego poscika (dalszy niepotrzebny spam), moje gratulacje, czujecie sie bardziej fajni? Marduk a ciebie matka czytac nie nauczyla... napisalem wiekszoscm co nie oznacza wszyscy, ale teraz spam poleci na moj post
    A skąd Ty wiesz i osądzasz czy ja wyłożyłem kasę, czy nie?
    Wyłożyłem i kto wie czy nie więcej niż Ty. Więc sam zamknij jadaczkę i przestań obrażać innych.

Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów