nie ma handlu, nie ma rozmow....co sie z gra dzieje?
nie ma handlu, nie ma rozmow....co sie z gra dzieje?
pracuja chyba dopiero od 11:00 wiec kolo poludnia pewnie bedzie ok ;f
a tu żaden z nich nawet się nie wypowie
A xarr pisał wczesniej ze wszystko jest wporzadku i to wina przegladarek tylko ze mi serwer rozmow nie dziala od wczoraj od godziny 22.20 i jest masakra
żadna wina przeglądarki, a lagi w grze to też nasza wina? niech robią mniejsze serwery, ale niech się przyjemniej gra.
No to zajefajnie zero rozmów na czatach i brak handlu, przez noc straciłem przez to jakieś 10k węgla i sztabek brązu, widzę że nie można tu zaplanować sobie gospodarki dobrze że mam rezerwy, tylko nie wiem jak dłógo wytrzymam, a może to celeowe zgranie UBI taki kryzysik gospodarczy czaicie troche real do gry wprowadzająspadek PKB itp.
Może chce ktoś produkty zainwestować u mnie na lokate, odsetki jak w AMBERGOLD, żartuje oczywiście, ale co tu robić żenuła że tak powiem a i admininistracja nie wykazuje woli choćby przekazania informacji.
PS. skręcony pewnie bana na serwer nałożył.
zaklada, ze wiekszosc tutaj wypowiadajacych sie vel narzekajacych, nie dala ani grosza na ta gre, wiec z laski swojej zamknijcie ryje, bo gracie za darmo, maja problem i tyle, jak go zrobia to go zrobia i juz i po cholere 30 osob pisze to samo... ludzie ruszcie tym co macie pod czaszka...o ile macie...
@edytor
widze, ze juz 3 rozne topici sa o tym samym, gratulacje spameriado...
do tych co nizej pisza... brawo nabiliscie sobie kolejnego poscika (dalszy niepotrzebny spam), moje gratulacje, czujecie sie bardziej fajni? Marduk a ciebie matka czytac nie nauczyla... napisalem wiekszoscm co nie oznacza wszyscy, ale teraz spam poleci na moj post![]()
Ostatnio edytowane przez SeffikN1 ; 21.09.2012 o 09:42