Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Błędy po ostatniej aktualizacji/konserwacji

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Błędy po ostatniej aktualizacji/konserwacji

Po ostatniej aktualizacji występują takie błędy jak :

1. Gra strasznie laguje.

-Dając jakiegoś bufa na jakiś budynek itp. zostaje on dodany po jakimś czasie.
    -Budując jakieś jednostki załadowanie wybranego woja trwa bardzo długo,
    -Po skończeniu przygody nagrody dochodzą po większym niż ostatnio czasie,
    -Ogólnie gra się wiesza na 4 przeglądarkach (a nie mam słabego kompa , wcześniej było ok)

2.Podsumowanie gospodarki

-W podsumowaniu gospodarki jest taki bug, że pokazuje surowce które w te 12 godzin mają się kończyć/ma ich ubywać a tak naprawdę przybywa ich w magazynie. ( Nie tylko u mnie ale też u innych paru ludzi).

3.Prognozowanie wygranej walki

-Prognozowanie wygranej walki/poniesionych strat nic nie daje... To samo co nam się wyświetla sami wiemy już od dawna!!
    Ostatnio edytowane przez Mniuch ; 27.08.2012 o 13:14

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Potwierdzam błąd w podsumowaniu gospodarki, w zestawieniu pokazują mi się zużycie i produkcja oraz podsumowanie z którego wynika że
    dany surowiec jest w produkcji na minusie, jednak zapas w magazynie się powiększa. Obserwowałem konkretne gałęzie produkcyjne i w
    czasie obserwacji specjalnie nie wykonywałem na nich żadnych operacji. Budynki nie były ani burzone, ani dobudowywane, nie były też bufowane.
    nie było też przerw w gałęziach produkcyjnych z powodu braku jakiegoś surowca.

Uprawnienia umieszczania postów