Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja też próbuje dzisiaj wejść i nie mogę co się stało

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja to juz od ponad misiaca nie moge sie zalogowac . To jakas paranoja szkoda gadac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    co jest qwqa, jaja sobie z graczy robicie, jak się panowie i paniie moderatorzy nie nadajecie, to zawsze można rowy kopać, qwa, od rana nie mogę se zagrać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    powy***ywali moje wszystkie wcześniejsze wpisy, qwa napiszę albo zadzwonie bezpośrednio do szefów, nasze polskie mody to o dupę rozbić, kasę brać i nic nie robić

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    halo ja dziś pierwszy raz nie mogę zalogować się ale nigdy nie miałam problemu tylko w trakcie gry nie miałam połączenia z serwerem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    piotruncio nie gotuj się tak. Problemy widocznie są większe z serwerem. Mam nadzieje, że to nam jakoś wynagrodzą.Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    i jak będzie możliwe podłączenie się do servera??
    monaco jest programem do technologicznego przygotowania produkcji. Jednym z najlepszym oprogramowaniem tpp. Oprogramowanie dla firm produkcyjnych. Producentem oprogramowania ERP jest firma KSIBB.PL

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Przed chwilą udało mi się zalogować... oczywiście, straciłem trochę złota (kopalnie, piec i mennica chodziły bez premii), wszystkie złoża puste - zdarza się.

Miło byłoby jednak gdyby ktokolwiek powiadomił z czym jest problem. Teraz wydaje się, że potraktowano całą sytuację jakby jej nie było.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wraz z pojawieniem się pierwszych zgłoszeń (wczoraj), informacje o utrudnieniach zostały przekazane do działu technicznego w celu dokładniejszego sprawdzenia. Na chwilę obecną sytuacja z wczoraj nadal jest analizowana. Jeśli otrzymam jakieś dokładniejsze informacje na ten temat, dam znać.

Wygląda na to, że teraz nie ma żadnych problemów z logowaniem się do gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Niestety znowu to samo.A już sie cieszyłem z gry a tu taki niewypał.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów