Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zniknięcie Weterana, Generałów i Armi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Zniknięcie Weterana, Generałów i Armi

Witam, w dniu dzisiejszym odpaliłem misje Bagienna Wiedzma, i posłałem na nią 1 Weterana i 4 Generałów z kompletem wojska, standardowo weteran powinien tam być za 15 min a reszta za 30 min, niestety tak nie było, wszedłem po 1h i nie było tam nikogo, ani u mnie na mapie ani w przygodzie nie stały moje obozy i nie widać ich w "GWIEŹDZIE", miał ktoś podobny problem ?

pozdrawiam

Początkujący Odkrywca Awatar ksiaze
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przykro mi. Takie rzeczy się zdarzą. Ja miałem problem taki, że z przygody mi nie wrócili. Musisz męczyć support innego wyjścia nie masz. Mi ten błąd naprawili i dostałem w przeprosiny 195 diamentów. Parę dni to potrwa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    minęło ponad 4 godziny i dalej nic, Ciekawe czy oddadzą mi weterana i wszystkich generałów nie mówiąc o wojsku bo puściłem tam kuszników żołnierzy konie WŁ rekrutów i zwykłych łuczników, nie mówiąc o misji bo pewnie zanim mi odpiszą to się skończy czas do zrobienia :/ masakra, człowiek ma czas akurat to nie może pograć.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Być może nie wrócą do środy, o ile w ogóle wrócą
    Ostatnio edytowane przez szpilek ; 26.08.2012 o 15:55

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a przelogowanie się Wam nie pomogło?
    bo ja też miałam problem i po przelogowaniu wrócili

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie pomogło już prawie 24 h minęły i logowałem się kilkanaście razy i nic dalej ich nie ma, ciekawe co support mi odpisze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witam, miałam podobny problem uruchomiłam przygodę , chciałam wysłać wojsko klinkęłam na garnizon żeby dodać armię a tu zero ani jednego żołnierza na dodatek mam Biały Zamek zwiększajacy ilość populacji a od tego czasu na zamku widnieje "czerwony wykrzynik" ilość populacji spadła a ja ani nie mam wojsko a byłot ego trochę, musiałam anulować przygodę bo nie miałam jej kim zrobić - napisałam do supportu i dowiedziałam się że ze względu na złożoność problemu musze czekać na wyjaśnienia do następnej przerwy technicznej bo może wtedy ktoś da radę to wyjaśnić i tak czekam - tylko nie wiem jak długo jeszcze

Uprawnienia umieszczania postów