Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za dodaniem opcji grupowego przydzielania premii budynkom jednego rodzaju?

Głosujących
16. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

13 81.25%
  • NIE

3 18.75%
  • nie mam zdania

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zbiorowe przydzielanie premii.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Zbiorowe przydzielanie premii.

Witam, chciałabym zasugerować, wprowadzenie mechanizmu umożliwiającego grupowe przydzielanie premii w postaci półmiska z rybami, kanapki czy koszyczka - wszystkim budynkom danego typu. Gdyby była taka podstrona np. na dole obok gwiazdy czy liczydła gdzie można by wejść i wybrać sobie, który rodzaj budynków ma być "zasilony" premią i jeśli np. mam 4 tartaki to klikam raz w symbol tartaku i gotowe, to samo jeśli mam na przykład 8 chat drwali to żeby nie trzeba było każdego klikać z osobna i czekać aż zadziała tylko wchodzę w menu wybieram, że mają to być "półmiski ryb" dla wszystkich budynków drwali - dwa kliknięcia i gotowe. To by znacznie ułatwiło przydzielanie premii, bo z czasem staje się to nużące i deczko nudne i męczące na dłuższą metę, taka opcja mogłaby być dostępna np. od 20-stego poziomu (o ile nie wcześniej).

Zapraszam do głosowania w ankiecie.
    Ostatnio edytowane przez Xerita ; 23.08.2012 o 21:02

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jestem za opcją 'nie', nie potrzeba aż tak upraszczać gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na początku z pewnością nie, ale im dłużej się gra, tym ma się coraz więcej budynków do "obklikania" i z czasem trudno to chyba nazwać "rozrywką" jak się po raz setny czeka aż się zapali złoty dymek nad chatką drwala, no chyba, że ktoś się lubi "naklikać" ale tu chyba nie o to chodzi, prawda?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    pewnie że na tak mało to razy stukasz te premie że paluch odpada a STO sobie laguje i buffa ci co 2 budynek a premie potrafią znikać nie pomijając opcje premiowanej wymiany buffów gdzie tłumaczysz gościowi co gdzie masz a ten i tak tydzień szuka

up2 jesteś na nie bo nie trzeba upraszczać gry? wy jesteście uposledzeni bo im więcej czytam niektórych postów tym bardziej mi nie dobrze to jest po prostu walka z czasem a nie jakieś upraszczanie
    co 2 propozycja na nie bo upraszcza...jakby w tej grze coś trudnego było,taka odpowiedź to po prostu nabicie postu nie potrafisz podać nawet powodu.
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 27.08.2012 o 14:49

Uprawnienia umieszczania postów