Ja tam czytałem wszystko, pokonaj obozy... pokonałem, nic się nie wyświetliło, wykończyłem oba obozy z przywódcami, dalej nic, co super bardziej najciekawsze... czytałem i nic...
Ja tam czytałem wszystko, pokonaj obozy... pokonałem, nic się nie wyświetliło, wykończyłem oba obozy z przywódcami, dalej nic, co super bardziej najciekawsze... czytałem i nic...
Albo ominąłeś jakiś obóz, albo kliknij zakończ na dole okna i po sprawie. Jak to nie pomoże to pisz do supportu z błędami a nie na forum. Tutaj nikt nie wie co jest nie tak z twoją przygodą...
Pomógł komuś support? Wysłałem dziś do nich opis, bo mam dokładnie to samo - wszyscy pokonani, armia wróciła i brak możliwości zakończenia przygody.
Mi support już odpowiedział niejednokrotnie. Ale jak do nich piszecie, to piszcie sensownie. I Szczegółowo postarajcie się opisać sprawę.
Support jest czynny od poniedziałku do piątku od 11-20
a teraz w tej kolejnosci:
wojo na wyspę wyslij lub tam je pozostaw jesli jeszcze nie odeslales
dotrą to wcisnij !
następnie wcisnij
zakończ zadanie w mapie przygody będąc
1 to z rozwałką wsi
jak zakończysz to relog
potem znów w przygodę
będąc w niej klik !
i zakończysz przygode koncząc wątki po kolei
u mnie zadzialalo, a solucje dostałem od gracza cosglupiego za co serdeczne dzieki![]()
Niestety Poznańczyk tak się nie dzieje - po tym jak wysłałem generała dotarł on na wyspę ale w dzienniku misji nic się nie zmieniło. Zniszczyłem wszystkich bandytów i wciąż nie mogę zakończyć przygody. Wiem, że to beta gry ale jestem zniesmaczony i zniechęcony - pierwsza przygoda i taki bug...
adrian37 - wylogowywanie z poziomu przygody pomogło ją zakończyć - wielkie dzięki za pomoc (że też sam na to nie wpadłem...) Pozdrawiam