Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Geodeta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Geodeta

Nie wiem czy ktoś miał podobnie,mi się zdarzyło kilka razy,geodeta szuka surowców ( w tym przypadku chodzi o węgiel),w chodzę do gry po upływie 4 godzin i wyświetla mi że geodeta dalej szuka tego złoża ( 3 godziny z hakiem mu zostały).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie dziś spotkałem się z tym problemem. Odkrywca wysłany około 10 rano do tej pory nie odnalazł węgla a zostało mu jeszcze 2:30 poszukiwań.

Osadnik Awatar Chymes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie to czeste, nawet juz nie zwracam na to uwagi, zwlaszcza jak w miedzyczasie robie przygode i przelaczam sie miedzy wyspa a przygoda. Czasem nawet po 2-3 godz poszukiwanaia pasek sie resetuje i zaczyna od nowa ;p

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Domyślam się, że napisanie tego zaraz wywoła komentarze typu "ciągle mówicie żeby czyścić cache!", jednak warto spróbować: proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i przelogować się. Czasami dane w pamięci podręcznej zawierają nieaktualne dane, co wpływa na wyświetlany czas.

Jeśli to nie przyniesie poprawy, proszę napisać bezpośrednio do Supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    geodeta nie szuka surowców. Od takich rzeczy są geologowie.
    Geodeci "mierzą ziemię"

Uprawnienia umieszczania postów