Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się ten pomysł?

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, Super

7 63.64%
  • Może być

2 18.18%
  • NIE!

2 18.18%
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Generałowie + lvl-e

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Generałowie + lvl-e

Witam moja propozycja do urozmaicenia gry jest następująca:

Dodanie nowych generałów oraz poziomów/ lvl-i powiedzmy -5-10 poziomu.
    Mianowicie:

Dodanie 3-4 generałów z umiejętnościami do danego oddziału 1/2/3 linia, lub Hp/uszkodzenia/celność.

Dodanie generałom możliwość podnoszenia poziomów np,:

- za każdą batalie generał otrzymywał by 5-10% zdobywanego doświadczenia przez gracza

-Zwiększoną liczbę potrzebnego pd do następnych poziomów aby nie było zbyt proste nabicie 5/10 poziomu gienkowi

Z każdym poziomem ów generał otrzymywał by większą premię, lvl-e można by oznaczyć gwiazdkami pod awatarem gienka.

Oczywiście to jest tylko pomysł, i wiem że było by przy tym dużo pracy... Lecz co wy na to ;>

Premie do przedyskutowania...

Aby gracze z 50 lvelami nie byli poszkodowani można by podnieść max poziom, lub w ostateczności dodać opcje na nowych serwerach/światach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem za , profesje mogą urozmaicić grę ale wolałbym sam dobierać sobie profesję dla moich generałów by mi tego czasem ktoś nie schrzanił po drodze , fajnie by było gdyby była premia do obrony .

Może odbiegnę od tematu ale zastanawia mnie dlaczego łucznicy ostrzeliwują pole walki jako ostatni ? Taka strategia nie ma najmniejszego sensu , to tak jak by atakujący najpierw wylecieli z bagnetami a dopiero potem ostrzeliwali wroga , już nie wspominając o artylerii która standardowo zmiękczała wroga tuż przed atakiem piechoty no ale to jest gra BB .

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ostrzeliwuja jako ostatni. Bylo to wyjasniane juz dziesiatki razy.

Artyleria atakuje jako ostatnia tylko dlatego, ze gdyby atakowala jako pierwsza - musialaby byc slabsza od piechoty aby nie destabilizowac rozgrywki.

Cytat Zamieszczone przez Misjonarz23 Zobacz posta
    Aby gracze z 50 lvelami nie byli poszkodowani można by podnieść max poziom, lub w ostateczności dodać opcje na nowych serwerach/światach.
    Wtedy poszkodowanych byliby gracze ze starych serwerow, czyli 95% populacji.
    Ostatnio edytowane przez sparkz ; 23.08.2012 o 07:42
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Uprawnienia umieszczania postów