Witam!
Problem dotyczy Weterana, którego koszt wynosi 80zł. Czemu jest to problem? No dwie sprawy:
1) koszt 80zł za 1 zabawkę w grze jest niezwykle wysoki, najnowsze wydania gier kosztują po 200zł (np. Diablo 3), gdzie nie trzeba nic dopłacać za rozrywkę na lata, do tego jest to wersja Beta gry z wieloma uchybieniami.
2) w pewnym momencie granie bez weterana zaczyna być nudne. Mam 37 poziom i robię w kółko te same, podstawowe, przygody, bo bez weterana straty na trudniejszych są porażające i czas zebrania jednostek wydłuża się do kilku dni (w tym czasie nie ma co w grze robić poza klikaniem na odnawianie kopalń i zboża).
Dotychczas weteran był w eventach ale co pozostaje zrobić teraz mnie, który dołączył do gry po evencie? Czekać pół roku? Wydać 80zł?
Jeśli w tym temacie się nic nie zmieni to za góra miesiąc z nudów (ciągle te same przygody) pozostanie wylogować się i czekać na event w dodatku modląc się, aby zawierał Weterana...
Moja propozycja:
1) Zrobienie jakiejś specjalnej przygody - nawet bardzo kosztownej - w celu zdobycia weterana
2) Dostęp do generała za surowce po uzyskaniu odpowiedniego poziomu.