Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: problem z Handlem

Początkujący Osadnik Awatar azrafrael
    Serwer
    Czarci Gaj

problem z Handlem

Witam, jest tak.... po zalogowaniu na konto klikam handel a tam jest moja stara oferta handlowa, która powinna zniknąć po kilkunastu minutach. A co najlepsze, to to że czas do jej zakończenia to 19dni z+. By to skończyć muszę użyć klejnotów,wcześniej tak robiłem ale pytam ile razy ??mam tracić na tym.
    Klejnoty wydałem wcześniej nie mam teraz tyle by zlikwidować ofertę której być nie powinno, bez handlu osada leży.
    proszę o szybką naprawę tego błędu.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Takie zachowanie gry może sugerować, że czas lokalny (godzina) na Twoim komputerze był modyfikowany. Jeśli faktycznie problem pojawia się regularnie, warto zrobić screena i napisać bezpośrednio do Supportu.

Początkujący Osadnik Awatar azrafrael
    Serwer
    Czarci Gaj
    A fakt tu masz rację,bateria padła wymieniłem dziś ,rano nie było problemu, zaraz sprawdzę jeśli to było przyczyną problemu to będzie ok. Dzięki za info

ok wszystko wróciło do normy wątek można zamknąć pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez azrafrael ; 17.08.2012 o 18:41 Powód: sprawdzałem czy problem znikł

Uprawnienia umieszczania postów