Problem z logowaniem. Informacji trzeba szukac na forum, ale tu nic nie ma. Coraz bardziej nie podoba mi sie ta gra. Strasznie sie wczytuje lub wogole nie mozna wejsc. Rozumiem, ze beta jeszcze, ale bez przesady.
Problem z logowaniem. Informacji trzeba szukac na forum, ale tu nic nie ma. Coraz bardziej nie podoba mi sie ta gra. Strasznie sie wczytuje lub wogole nie mozna wejsc. Rozumiem, ze beta jeszcze, ale bez przesady.
no to szukamy informacji na forum :/
szukac na forum... dobre![]()
Trwa właśnie cotygodniowa przerwa konserwacyjna. Ok 7 gra będzie działała normalnie
Jest godzina 9:09 - nie ma możliwości zalogowania. Rozumiem więc, że przerwa techniczna znacznie się wydłużyła. Czy jest może jakiś przewidywany czas zakończenia jej? A jeśli tak to o której godzinie jest spodziewany?
Jeśli jest to awaria to również prosimy o informację.
Wczoraj się zarejestrowałam i nie mogę zalogować się do gry. Gra loguje się i jakoś w połowie pasek się zamyka i wyskakuje napis po angielsku, że mam wyczyścić pamięć cache.
Tyle, że cache wyczyszczona a ja nadal nic nie mogę zrobić.
Co może być przyczyną?
Podczas cotygodniowych prac konserwacyjnych, na stronie głównej gry widnieje odpowiednia informacja. Dodatkowo, informacja o cotygodniowej przerwie technicznej jest również na forum.
Kor4lka: gra wyszła z trybu konserwacji zgodnie z planem, nie było żadnych opóźnień. Wszystko wskazuje na to, że problem leży po Twojej stronie. Jeśli nadal nie możesz wejść do gry, proszę napisać do naszego Supportu.
Tygrysica-: opisany przez Ciebie problem wskazuje na to, że jego przyczyna leży w pamięci podręcznej Twojej przeglądarki. Jeśli wyczyszczenie cache przeglądarki nie pomoże, również proszę napisać bezpośrednio do naszego Supportu - z pewnością uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
Dziękuję za odpowiedź![]()
Mimo, że moja cache jest już wyczyszczona na miarę swoich możliwości (robiłam to nawet po wejściu na stronę gry) gra nadal każe mi ją kasować.
Może coś robię nie tak? Zalogowałam się w świecie Beta, może tu tkwi problem? Informatyk to ze mnie żaden. Są tu na pewno ludzie młodsi i mądrzejsi ode mnie pod tym względem. Może ktoś podpowie gdzie tkwi błąd?
Pozdrawiam![]()