Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Propozycja - Magazyn Gildyjny

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Avila i inni - moze majatek gildii u was to fikcja jak cale wasze gildie to fikcja. skąd ja mam to wiedziec?
    U nas gildia ma dosc pokazny majatek liczony zarówno w monetach jak i nnych towarach wyzszej wartości i nie jest on jakiś urojony tylko całkiem prawdziwy.
    Powazne gildie powaznie podchodzą do takich kwestii i sądze ze nie jestesmy odosobnieni w takim działaniu.
    Dlatego powazne i dobrze zarzadzane gildie potrzebuja narzedzi do takiego zarządzania.
    a bawić sie w gildie moze kazdy bez niczego bo po co mu?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Urojone to są te Twoje problemy ;] Wymyślasz jakieś banki, zbrojownie i inne pierdoły, Twoja sprawa, dodatkowe powierzchnie magazynowe nie są na pewno "jedną z koniecznych zmian". Tak jak pisze sparkz, wszelkie dobra są własnością poszczególnych graczy. Akurat w mojej gildii są oni w stanie sami nimi dysponować ;d
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To co ja wymyslam ty nie wymyslisz choćbys sie drugi raz urodził...
    Napisałam co wg mnie powinno być zrobione aby gra była ciekawiej zorganizowana ale gracze w wiekszosci chcą sie tylko lać tutak a cała reszta ich przerasta. tylko po co zabieraja głos w sprawach, które ich nie interesuja?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Gratuluję wysokiego mniemania o sobie, tak żyje się pewnie znacznie łatwiej. Jesteśmy na publicznym forum i mogę zabrać głos gdzie tylko mam ochotę.
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Poradnik "Jak dodać ankietę?".

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów