Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zadania gildijne przestały działać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Zadania gildijne przestały działać

Witam,

Zadania gildijne w naszej gildii przestały działać. U wybranych osób nie działają także zadania dzienne (są w kolejce oczekujących).

Dotychczas czyściłem cache, zmieniłem przeglądarkę, zmieniłem komputer, zmieniłem łącze internetowe i nic.
    Da się coś z tym zrobić?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niestety, czasami mogą występować takie problemy ("[undefined text]") - jedna z najbliższych konserwacji powinna pomóc. W Twoim przypadku wszystko wskazuje na to, że Twoja część zadania (zadanie poboczne) została wykonana, a teraz trwa oczekiwanie na pozostałych członków gildii.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jako założyciel gildii nie mogę usunąć tego zadania - poprzednie mogłem usunąć...

Serwer
    Nowa Ziemia
    To prawdopodobnie dlatego, że w grze brakuje jakiegoś ciągu znaków. Dane o tym utrudnieniu zostały już przekazane dalej, jednak obawiam się, że na chwilę obecną nie ma rozwiązania poza czekaniem.

EDIT: bo zgaduję, że kliknięcie na guzik "zakończenia" nic nie daje?
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 14.08.2012 o 10:00

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zeby nie zaczynać nowego wątku...
    Czy mógłby sie ujawnic "artysta" który opracował żądane wartości surowców potrzebne do wykonania tych zadań gildyjnych????
    Czy twórcy mogłiby zdradzić powód w jakim celu wykonali z pewnościa sporo pracy aby te zadania zaczeły funkcjonować, tyle że pracy nikomu niepotrzebnej??
    Proponuje tez przyznać nagrode specjalna dla gildii która wykonała choc jedno z dotychczasowych zadań - coś w stylu "chwała frajerom"...
    I w końcu pytanie najwazniejsze kiedy i co zamierzacie cos zrobić z tym gniotem?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak dokładnie.

Dzięki za szybką odpowiedź.

Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie zaczepiłem osobę, która zajmuje się tego typu błędami i poprosiłem o update w tej kwestii: informacja o tym problemie jest już znana, trwają prace związane z usunięciem tej "usterki", jednak nikt nie jest w stanie określić konkretnej daty. W związku z tym nie wiem, czy uda się to poprawić podczas najbliższych konserwacji, czy może będzie trzeba poczekać trochę dłużej.

Jeśli dostanę jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.

Początkujący Osadnik Awatar MrSadTouch
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak na obrazku, narzędzia mam, łowca ulepszony, a zadania nie można wykonać (szare "zakończ"). Normalnie nie dość że i tak się tych zadań nie opłaca robić, to teraz jeszcze jestem w plecy te głupie 250g i już całkiem jestem zły, bo nie mogłem pomóc gildii.
    Da radę to jakoś naprawić czy mogę spokojnie zapomnieć o tym zadaniu? (i innych także)

Uprawnienia umieszczania postów