Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: odświeżanie informacji o znajomych

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

odświeżanie informacji o znajomych

Witam, nie wiem czy to jest błąd czy poprostu początkowa faza tworzenia gry (dotyczy znajomych) ale :
    po pierwsze : na tej liście na dole, nie zmienia się na bieżąco ich lvl - trzeby sie wylogować i zalogować..
    po drugie : jak wejdę zobaczyć ich "wioske" to wszystko widze w takim samym stanie jak wszedłem w sensie że coś zbuduja a ja tego nie widze muszę wrócić do siebie ii wejsc znowu
    trochę to jest uciążliwe jak sie wprowadza nowego gracza i chce mu się pomagać bo trzeba co chwile wchodzić i wychodzic :P

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak, odświeżanie to (zarówno poziomu znajomych jak i ewentualnych budynków postawionych podczas gdy odwiedzamy ich wyspę) nie jest wykonywane w czasie rzeczywistym - jest to celowe rozwiązanie. Gdyby odświeżanie było uruchamiane co (na przykład) kilka sekund, wydajność zarówno po stronie serwera jak i po stronie graczy zdecydowanie by zmalała. W związku z tym, nic nie wskazuje na to, by miało to zostać zmodyfikowane w najbliższej przyszłości.

Uprawnienia umieszczania postów