Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Testowe problemy

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Problem z logowaniem na testowy można rozwiązać w prosty sposób:

Co godzinę zresetować zalogowanych.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Panowie powiedzcie mi gdzie ja mogę zobaczyć który jestem w kolejce do zalogowania bo mi po wejściu na główną stronę TSO udaje się jedynie nacisnąć na button GRAJ i to tyle witryna ciągle ładuje i ładuje ale nawet po kilku godzinach jak przysedłem to nic się nie zmieniło. Dziwne dla mnie są wasze wypowiedzi o nagrodzie za uczestnictwo itd. Dla mnie najgorsze jest o że kopalnia złota 5lev się wyczerpie na nic buffa nie mogę dać mennica, iece złota i kop żelaza no to jest problem bo w skali kilkudniowej to są ogromne straty w zasoby. A ja od wczoraj od ok 12:00 nie mogę się zalogować i nie widzę by miało się coś zmienić na lepsze. A najgorsze jest to że od wczoraj nie mogę się zalogować a Okradanie już w 90% skończyłem i boe się iż nie zdołam go zrobić. Kto mi to zwróci co.

Serwer
    Słoneczny Gród
    Tu jest wątek o serwerze testowym.

Jak masz inny problem, to raczej pisz do pomocy technicznej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Oj przepraszam ale widze że i u was i na moim serwerze ten sam problem jest.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja jeszce nie miałem kłopotu, loguje sie tak samo szybko jak do normalnej gry, wczoraj i dzis ok 15-17.
    Kodow nie dostałem.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kody sa w te dni (daty) ktore sa zaznaczone na screenie na stronie głonej, wystrczy sie przyjrzec i poczytac

od wczorajszego hotfixa kolo ~17 az tak wielkich probmów z logowaniem nie ma, ale od piatku do wczorajszego popołudnia było nieciekawie

Serwer
    Słoneczny Gród
    Coś niebywałego, od wczoraj Testowy działa jak szwajcarski zegarek.

Nie mam żadnych problemów z zalogowaniem i z grą

Vivat !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja za to znalazłem coś co dla mnie jest błędem... zaatakowałem obóz bandytów w strefie 5 pokonałem zawarte w nim wojsko tracąc całe swoje oprócz gieńka a pomimo to bitwa została uznana za przegraną... teraz trzeba czekać aż gieniek który przeżył się zregeneruje... ;(

Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Sznur Zobacz posta
    Ja za to znalazłem coś co dla mnie jest błędem... zaatakowałem obóz bandytów w strefie 5 pokonałem zawarte w nim wojsko tracąc całe swoje oprócz gieńka a pomimo to bitwa została uznana za przegraną... teraz trzeba czekać aż gieniek który przeżył się zregeneruje... ;(

Gienek nigdy nie ginie ... lekko choruje po przegranej A Ty tą bitwe jednak przegrałeś.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Sznur Zobacz posta
    nie tylko na testowym to sie zdarza, na pl tez takie przypadki były, wystarczy poszukac na forum

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów