Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Testowe problemy

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Kto pobije rekord? :P
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Tak wiec marne szanse na dostanie sie, serwer nie daje rady
    Wprowadzili mnóstwo nowosci i ludzie chcą zobaczyć, poza tym dodali możliwosc otrzymania jakiegos bonusa za logowanie wiec chetnych nie braknie

Ciekawe czy nasze serwery wytrzymają te nowinki ? Ja mam wątpliwości, bo jest tego tyle, że jak się gracze rzucą na to zaraz po wprowadzeniu to będzie podobnie jak na testowym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Hakardrag Zobacz posta
    Ciekawe czy nasze serwery wytrzymają te nowinki ? Ja mam wątpliwości, bo jest tego tyle, że jak się gracze rzucą na to zaraz po wprowadzeniu to będzie podobnie jak na testowym
    Nie ma obawy, aż tak źle jak na testowym nie będzie.
    Z wiadomych przyczyn...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez scorpion63 Zobacz posta
    Chyba trza będzie zalogować się po północy i zostawić kompa na chodzie aż do końca testów obciążeniowych tj. do 22:00 w poniedziałek
    Tylko czy serwery wytrzymają ten natłok chętnych i nie wywali nas
    zaczynam wątpić w to, czy w ogóle do końca testów uda się tam dostać.... Wczoraj wieczorem chciałam tam zajrzeć i do teraz mi się to nie udało...
    "Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca."

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Byłem od rana na testowym wywaliło o 12 ?? jakoś tak,do tej pory nie udało mi się zalogować ponownie.Słabo to widzę

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez wredniejszy Zobacz posta
    Byłem od rana na testowym wywaliło o 12 ?? jakoś tak,do tej pory nie udało mi się zalogować ponownie.Słabo to widzę
    Mnie wywalilo o 11, teraz wpuscilo

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Od popołudnia nie mogę się zalogować

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    syf biorą się za coś czego nie umieją ogarnąć

Osadnik Awatar Oharaa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez RomaniOla Zobacz posta
    syf biorą się za coś czego nie umieją ogarnąć
    To serwer testowy z ograniczoną ilością slotów(miejsc 1000-2000) i na pewno nie spodziewali się tylu graczy jednocześnie dlatego serwer jest obciążony i nie można się zalogować.Jak każdy gracz co kilka sek odświeża stronę i próbuje się dostać.Gdyby nie wprowadzili tego eventu jestem przekonany że każdy swobodnie by wszystkie nowinki zobaczył. Co mi się w nowej wersji podoba to nowy handel.Można się spodziewać że nowinki pojawią się u nas to początku września skoro event trwa do 27 sierpnia
    Ostatnio edytowane przez Oharaa ; 12.08.2012 o 22:50

Osadnik Awatar Unkown
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez adulinos Zobacz posta
    Unkown co do twojego optymizmu na nagrodę, niezbyt jestem pewna co do tej nagrody, bo jak dziś się nie udało zalogować nie wierze ze jutro uda się, siedzę cały czas na kompie i próbuje
    Mi się udało wejść i pograłem z dobre pół godziny, jednak nowego systemu handlu i tak nie widziałem bo zaczynałem od 1 poziomu, aż w końcu dałem sobie spokój z wbijaniem poziomu, żeby zdobyć kantor handlowy i zobaczyć jak wygląda nowy system handlu ... wprowadzą to będę oglądał

Cytat Zamieszczone przez Oharaa Zobacz posta
    To serwer testowy z ograniczoną ilością slotów(miejsc 1000-2000) i na pewno nie spodziewali się tylu graczy jednocześnie dlatego serwer jest obciążony i nie można się zalogować.Jak każdy gracz co kilka sek odświeża stronę i próbuje się dostać.Gdyby nie wprowadzili tego eventu jestem przekonany że każdy swobodnie by wszystkie nowinki zobaczył. Co mi się w nowej wersji podoba to nowy handel.Można się spodziewać że nowinki pojawią się u nas to początku września skoro event trwa do 27 sierpnia
    Myślę, że nie byłoby problemu gdyby serwer był tylko dla Polaków, jednak grało tam sporo innych narodowości (albo ja wlazłem na inny serwer (oO)). Robiąc ogólnoświatowy serwer testowy TSO trzeba się liczyć z tym, że te 1000-2000 slotów nie wystarczy bo każdy będzie chciał zobaczyć ...
    Ostatnio edytowane przez Unkown ; 13.08.2012 o 00:02

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów