Kto pobije rekord? :P
Kto pobije rekord? :P
"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
"Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca."
Byłem od rana na testowym wywaliło o 12 ?? jakoś tak,do tej pory nie udało mi się zalogować ponownie.Słabo to widzę
Od popołudnia nie mogę się zalogować
syf biorą się za coś czego nie umieją ogarnąć
To serwer testowy z ograniczoną ilością slotów(miejsc 1000-2000) i na pewno nie spodziewali się tylu graczy jednocześnie dlatego serwer jest obciążony i nie można się zalogować.Jak każdy gracz co kilka sek odświeża stronę i próbuje się dostać.Gdyby nie wprowadzili tego eventu jestem przekonany że każdy swobodnie by wszystkie nowinki zobaczył. Co mi się w nowej wersji podoba to nowy handel.Można się spodziewać że nowinki pojawią się u nas to początku września skoro event trwa do 27 sierpnia
Ostatnio edytowane przez Oharaa ; 12.08.2012 o 22:50
Mi się udało wejść i pograłem z dobre pół godziny, jednak nowego systemu handlu i tak nie widziałem bo zaczynałem od 1 poziomu, aż w końcu dałem sobie spokój z wbijaniem poziomu, żeby zdobyć kantor handlowy i zobaczyć jak wygląda nowy system handlu ... wprowadzą to będę oglądał
Myślę, że nie byłoby problemu gdyby serwer był tylko dla Polaków, jednak grało tam sporo innych narodowości (albo ja wlazłem na inny serwer (oO)). Robiąc ogólnoświatowy serwer testowy TSO trzeba się liczyć z tym, że te 1000-2000 slotów nie wystarczy bo każdy będzie chciał zobaczyć ...
Ostatnio edytowane przez Unkown ; 13.08.2012 o 00:02