Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Poprawa handlu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Poprawa handlu

Witam spostrzegłem jedną dużą wadę systemu handlu. osoba która coś chce kupić musi czasami czekać godzinami na dany towar aż druga strona zatwierdzi transakcje. Według mnie nie powinno tak być. Usługa handlu jest po to żeby szybko załatwiać dany towar którego akurat w danej chwili potrzebujemy. Dlatego pomyślałem czy nie powinno być tak że jeżeli kupujemy od kogoś towar to ta osoba miałaby 5 minut na decyzję czy sprzedać daną rzecz czy nie, w przeciwnym razie transakcja byłaby anulowana. Wiem że parę osób zaraz powie że takie coś nie mogło być bo sprzedający miał coś ważnego i musiał na chwile pójść afk. Ale według mnie jeżeli ktoś wystawia coś na sprzedaż/wymianę. To powinien szybko odpowiadać na wiadomości i szybko zatwierdzać/odrzucać transakcje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    słuszna uwaga, może niekoniecznie 5 minut, ale kilka godzin to jednak trochę dużo

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Poradnik "Jak dodać ankietę?".

Uprawnienia umieszczania postów