Najlepsze i tak sa te osoby (mieszkajace w Polsce), ktore najbardziej narzekaja na swoj kraj, a pierdza tylko w stolek. Nie to szkola, nie praca, ale i tak trzeba narzekac.
Always complaining...
![]()
Najlepsze i tak sa te osoby (mieszkajace w Polsce), ktore najbardziej narzekaja na swoj kraj, a pierdza tylko w stolek. Nie to szkola, nie praca, ale i tak trzeba narzekac.
Always complaining...
![]()
TAK! Powinni to zmienić!!! [ceny!!!!]
.
.
.
.
.
.
Najlepiej podnieść 10-krotnie.
Żeby nie korciło.
![]()
Powinni bo dla osob ciezko pracujacych w Polsce na pewno nie jest to za dobra oferta, ale dobrze.. Zapomnijmy na chwilke o tej calej obnizce. Moze jakies promocje? Bonusy? To jest dobra opcja i mam nadzieje, ze z czasem wejdzie w gre.
Powaznie ? Wlasnie chcialem sie o taka promocje zapytac! Dokladnie o 50% do zakupu danego pakietu. No to jak tak to juz lepiej! Dzieki za przydatna odpowiedz. Wiesz moze cos na temat "terminow" takich promocji? Czy wiesz moze kiedy moze nastapic nastepna taka promocja?
raz na miesiac moze dwa... w kazdym badz razie baaaardzo rzadko)
Jak napisał przedmówca, te promocje są rzadko i krótko (koło 4h), zwykle z różnych okazji, ostatni był chyba w związku z rozpoczęciem olimpiady?
"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
ostatnio było bonus jak sie zakupiło przez sms bo systemy z przelewami miały przerwe tech-konserwacyjną, ale to kilka godzin
Moim zdaniem lepiej kupić wersję pudełkową , kryształy, złoto,generał+silos a cena 35-40zł to bardziej opłacalne. Za 33-35 zł 1200kryształow esm. Sami porównajcie ?
No dobrze, ale ja moge kupic albo przelewem albo karta i nie mam innej opcji dlatego zalezy mi na np takiej promocji bo wtedy kupie sobie 17,000 krysztalow + bonus to bedzie 25,500, wiec juz nie tak tragicznie.