Dokladnie ja tez mialem 3k narzedzi i 1k desek lisciastych a w zamian 10 monet i 5 granitu, gdzie tu logika,
zadania powinny motywować do ich wykonania i do grania a nie zniechęcać
Jak dla mnie totalna porażka z tymi nowymi zadaniami gildiowymi.
zwiekszyc nagrody (surowce)
zmniejszyc koszty
zwiekszyc nagrody (exp)
nic nie zmienic
Dokladnie ja tez mialem 3k narzedzi i 1k desek lisciastych a w zamian 10 monet i 5 granitu, gdzie tu logika,
zadania powinny motywować do ich wykonania i do grania a nie zniechęcać
Jak dla mnie totalna porażka z tymi nowymi zadaniami gildiowymi.
To nie porażka, na Testowym zupełnie innaczej wyglądały, mniejsze zapotrzebowanie, mniejszsze wymagania,
tu zupełnie ponieśli poprzeczkę tak wysoko że wzasadzie Misje Gildijne "NIE ZOSTAŁY WPROWADZONE"
bo nikt ich nie wykonuje - GRATULUJE POMYSŁU ZMIAN
Zadania są dobre bo pokazują jak jest zgrana dana gildia jednak Koszta sa ogromne a nagroda za jej wykonanie jest mała tylko 84 exp żal pomysł ma potencjał
Sam pomysł z tym, żeby każdy z gildii zrobił zadanie a wszyscy coś dostaną jest dobry. Nietrafione są tylko zadania i nagrody za nie. Marne grosze za surowce to jeszcze pikuś. Ale głupotą jest dać komuś zadanie, którego nie może wykonać, bo ma za niski lvl! Zadanie z wozami byłabym w stanie zrobić za 10 lvlsłów brak... a exp jaki dostanę? niecałe 40 pkt :/ uważam, że za wykonanie zadania przez wymagana liczbę osób powinny być jakieś specjalne nagrody, coś co normalnie można kupić w sklepie tylko za kryształy, albo może nawet kryształy... bo 30 punktów exp to jakiś żart...
Nie po to umiem mówić, żeby siedzieć cicho...