Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Problem z ukończeniem przygody

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z ukończeniem przygody

Problem dotyczy ukończenia Banitów. Wszystkie wrogie obozy zniszczone, warunki ukończenia przygody spełnione. Mimo tego w księdze zadań przygoda widnieje jako aktywna i jedynie mogę ją anulować. To już druga przygoda dzisiejszego dnia z takim problemem. Wcześniej też byli to Banici, pomogło przelogowanie. Teraz manewr ten nie pomaga.
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to samo...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Też właśnie skończyłam przygodę i też jest w stanie hibernacji, nie chce się skończyć. co zrobić?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam dokładnie to samo wczoraj z banitami dopiero po 1h i 10 relogach sie odblokowała! dzisiaj zdrajcy tak samo i teraz znowu wisze na banitach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    To samo co koledzy.

Witam!
    Mam błąd w grze. Mianowicie... Po ukończeniu przygody przed czasem... Na końskim grzbiecie, kliknąłem w : "strzałkę informacyjną" ,że zadanie zostało wykonane,przechodzę w żółte okienko... kliknąłem bodajże "zamknij okno" albo "zamknij"... nie zaliczyło mi przygody, więc wchodzę ponownie i widzę, że nie ma żółtego okienka, potwierdzenia, że przygoda została zakończona, tylko mam okienko, że przygoda dalej trwa... W przygodzie, na mapie, nie ma żadnych obozów do zniszczenia, jedynie jeden generał, który odpoczywa.... dodam, że w szczegółach przygody, pasek postępu, czyli ile obozów zostało, zatrzymał się na połowie... W takim przypadku, moje pytanie brzmi. Czy coś zrobiłem nie tak?? Czy mam czekać na nagrodę za wykonane zadanie do końca czasu wykonania przygody?? Prosiłbym o niezwłoczną odpowiedź, bo nie wiem co mam robić.

xxmariuszxx

Nowicjusz
    Serwer
    Kolonia
    ja również mam identyczny problem ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Identyczny problem mamy z kolegą w okradać bogatych. Ostatni obóz został zniszczony 13 h temu. Jednak do tej pory przygoda nie została zaliczona. Nie wiem czy zaczynać następną przygodę, bo jaki jest sens tracenia armii bez dostawania expa. Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja już 3 dni temu ten problem miałem, przygoda się zakończyła dostałem sam exp za obozy bez dropa, a support milczy... teraz jestem w potrzasku bo nie wiem czy jak zacznę kolejną to nie będzie tego samego...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie podobnie, tylko co z tym zrobić. Dałem na Support techniczny ale sa od poniedziałku do piatku a do tego czasu przygoda sie zakonczy. Rozumiem, ze to poprawia i dostaniemy expa i drop? Masakra jakaś.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zmienił się sposób kończenia przygody, teraz nie kończy się automatycznie.
    Na mapie przygody kliknij niebieską strzałka "Wykonane zadania" lub Wykrzyknik (księga zadań) -> Zadanie głownie -> Pokonaj wszystkie obozy i kliknij przycisk [Zamknij]. W informacyjnym okienku przygody kliknij [Powrót]. Na mapie wyspy Kopertę i odbierz wiadomość z nagrodą.
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 15.08.2012 o 00:38

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów