Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zapotrzebowanie na surowiec/ Wiadomości

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Zapotrzebowanie na surowiec/ Wiadomości

To tak jak w temacie. Dopiero zaczynam grę, ale już mi się rzuciło w oczy parę niedoskonałości.

Zacznijmy od pierwszego pomysłu. Bardzo pomocne i umilające grę byłoby zrobienie jakiegoś miejsca na informacje o produkcji danego surowca(najlepiej w domu władyki) i zapotrzebowanie na niego,
    np. Drewno -
    produkcja dzienna: 'x'
    zapotrzebowanie: 'y'

miło by było gdyby była podana jeszcze jedna inf. czyli różnicę tych dwóch rzeczy: 'x-y'.

Następną sprawą aczkolwiek mniej istotną są podawane wiadomości przez geologa(ogólnie to chyba ogarnąłbym cały ten interfejs wiadomości na waszym miejscu). Gdy wysyłam geo. na poszukiwanie złóż i wyjdę z gry a później wrócę(już po wykonanym przez niego zadaniu) nie widzę czy mu się ta misja powiodła.

To chyba tyle mam do powiedzenia. Liczę, że czytający nie zjadą mnie do suchej nitki.

Ps.
    Nie przeglądałem całego forum czy aby ktoś nie wpadł już na ten pomysł, bo jest to dla mnie strata czasu, ale jakby już podobny wątek był to proszę o wyrozumiałość.
    Pozdrawiam,miłej gry.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Tryb wyrozumiałości włączony.
    Pomysł o globalnym zestawie danych o surowcach, poziomach ich produkcji i zużycia, pojawia się średnio raz na tydzień.
    Podobno ma być wkrótce wprowadzony.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widać ze zaczynasz i jesteś na tyle leniwy żeby nie przegladać forum - po pierwsze podgląd ekonomiczny (bo tak to się ładnie nazywa) jest już na serwerze testowym więc będzie wprowadzony, po drógie na forum jest coś takiego jak pamiętnik dewelopera więc warto by było przeczytać co już jest planowane i taki temat jest zbędny, po trzecie na forum istnieją regulaminy których przestrzeganie uniknęłoby tego tematu który nie ma sensu bo wiadomo że ta funkcja będzie wkrótce dostępna. Aż ręce opadają...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wystarczyłoby raz powiedzieć, że pomysł już był i tyle. Nie mam zamiaru przeglądać całego forum żeby napisać jeden wątek. Chodzi mi o grę a nie o sprawdzanie głupot.
    Dzięki za wysłuchanie.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Poradnik "Jak dodać ankietę?".

Uprawnienia umieszczania postów